Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ergon3k

Wyróżnione odpowiedzi

Wasz moderator sprawdzał mnie i nagle wyłączył mi komputer i w dodatku oskarżył mnie za to że ja go wyłączyłem przyciskiem, ale na moim komputerze jest takie coś że kiedy się wyłącza i normalnie i przyciskiem to mam komunikat: ,,czy chcesz wymusić zamknięcie komputera?'' a w tym przypadku nie było tego komunikatu czyli on mi zlagował kompa.

Nick zbanowanego: Ergon3k
Nick Administratora, który banował: xXOscar
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: 31.03.2021 godzina 23:35
Opis sytuacji: moderator zlagował mi komputer
Screen bana: 

2021-04-01_12.52.21.png

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 3

• Opiekun Forum
Opiekun

Uśmiałem się, administrator nie mógł Ci wyłączyć komputera przez AnyDeska

Do odrzucenia

Edytowane przez thomass
  • Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Do odrzucenia XD może jeszcze to on ci zainstalował czity? 🤔 + admin nie ma jak ci wyłączyć kompa XD?

• Superka 2
  • Like 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Oskar byś się wstydził, że podczas sprawdzania wyłączasz komputer chłopakowi i w dodatku utrudniasz sobie pracę przez co musisz banować... Nie wiem co się tu porobiło...

do odrzucenia.

• Haha 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Twoja osoba od samego początku dziwnie się zachowywała twierdząc, że nie działają ci słuchawki i wgl nie masz głosu mimo wszystko zrozumiałem to i zacząłem cię sprawdzać, że tak powiem pisemnie czyli wyjaśniłem ci wszystkie zasady pisząc. Następnie poprosiłem cię o ściągniecie anydeska, włączyłeś go i do tego czasu wszystko było w porządku. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to huzuni na 1.8 jednak ja za huzuni na 1.8 nie banuje więc po chwili wszedłem w spis ukrytych ikon i tam zobaczyłem dziwną ikonke jednak nie mogłem zobaczyć co to za ikonka bo dziwnym trafem rozłączyło mi z tobą anydeska a ciebie wyrzuciło z serwera po pewnym czasie. Dlatego uważam, że albo wyłączyłeś komputer lub rozłączyłeś sobie internet. Potem zacząłeś wyzywać mnie od debili bo ci zlagowałem komputer mimo, że nic na nim praktycznie nie zrobiłem bo byłem tylko na pulpicie. Zachowałeś się dziwnie, miałeś huzuni na 1.8 co rzucało duże podejrzenia, że posiadasz coś jeszcze dlatego postanowiłem nadać bana.

• Superka 1
  • Like 1

Rzecz biorąc jestem za odrzuceniem 

Byłem sprawdzany przez Oskara, niestety nie jest to przyjemne gdy ktoś przegląda ci praktycznie cały komputer /nawet kosz xd/ lecz Oskar jest miły podczas sprawdzania /ciesz się, że zgodził się na dsc, ponieważ mało który administrator się na niego zgadza/zazwyczaj musi być to TS. 

Ale mówi się trudno, z tego co wiem to przez anydeska nie da sie wyłączyć komputera xD

Podanie troszkę mnie rozśmieszyło XDD

Było się poprostu przyznać, krótszy ban byłby i oszczędziłbyś czasu Oskarowi i sobie. 

Jeszcze dodam coś co pewnie nikogo nie interesuje, ale często sobie łaże po spawnie pvp i obserwuję ludzi. Rzuciłeś mi się w oczy, gdy przybliżyłem sobie na optifinie jak klepałes z ciekawej odległości typa diax, który miał laga

Pzdr

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Sprawdzając kogoś przez AnyDesk Administracja nie ma możliwości "zlagowania" komputera i wymuszenia zamknięcia. Twój komputer zapewne wyłączył się z Twojej winy, a jeżeli nie, to na pewno nie z winy Oskara. Odwołanie odrzucam.

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...