Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wawrzus
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie  tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Wawrzus
Nick Administratora, który banował: xXOskar

Długość bana: 10 dni

Kiedy to się stało?: Dzień 31.03.2021, godzina około 24
 Opis sytuacji: Byłem sobie w netherze z moim najszczerszym przyjacielem HreniOfficial. Kulturalnie chodzimy po twierdzy i zabijamy szkieletony. Po chwili Moderator ,,xXOskar'' wziął mnie do sprawdzania. Został mi wyświetlony napis na chacie w którym pisało m.in. iż mam od 1 minuty do 10 minut aby połączyć się z serwerowym TeamSpeak3 i wejść na dyżurkę. Po kilku sekundach zacząłem pisać z Oskarem na chacie tak żeby rozluźnić atmosferę i żeby ludzi się pośmiali. Napisałem np. że idę coś zjeść i będę za 5 minut czy coś takiego. Oczywiście napisałem to żeby było śmiesznie, jednak Oskara jak widać to nie rozbawiło. Tak naprawdę nigdzie nie odszedłem od komputera tylko miałem dość duże problemy aby się połączyć z TS3, ponieważ jak może administratorzy oraz w sumie nikt nie wie od czasu do czasu mój komputer lubi złapać od kilkusekundowego do nawet kilkuminutowego ,,laga''(nie, to nie jest jakaś wymówka czy coś takiego, mogę podać adminom AnyDeska i sobie zobaczą) . Podczas tego działania nie mogę totalnie nic zrobić więc też nie mogłem się połączyć z TS3. Po około 5 minutach dostałem blokadę na 7 dni od wyżej wymienionego Moderatora. Wnoszę o ponowne sprawdzenie mojego komputera pod kątem niedozwolonych modyfikacji, ponieważ było to po prostu nie sprawiedliwe. Piszę wyraźnie jak byk, że mam do 10 minut aby wejść na TS3. Oskar tłumaczył mi się tym, że skonsultował się z rangą wyższą odnośnie tej sprawy (zarządem) i kazali mu mnie zbanować. Dziękuje za uwagę, miłego wieczoru. Śpijcie dobrze ❤️ 
Screen bana: https://imgur.com/tGr00pf

Edytowane przez Less_Than3
  • Przytulas 1
  • Sad 2

oczywiscie ze jestem za ponownym sprawdzeniem tego uczciwego uzytkownika pozdrawiam

• Superka 1

ts.jpg

I feel train to you

Jeśli tak było to jestem za zaakceptowaniem / ponownym sprawdzeniem. Skoro jest napisane, że do 10 minut to raczej te 10 minut powinno być. Nie raz jest też tak, że któryś z administratorów przedłuży czas, żeby pójść na rękę osobie sprawdzającej

Edytowane przez themikishou
  • Superka 1
  • Thinking 1

realcraft forum.png

• Administrator
Admin

Za zaakceptowaniem. Jestem tego samego zdania, tak jak Pan @themikishou napisał

P.S. #UnBanDlaUldrena

• Superka 1
  • Dislike 1

image.png

Jak dla mnie to brakuje tutaj jakichś logów komputerowych, że komputer złapał laga. Ale ss jest więc mi to wystarcza. Szkoda, że nie dopytałeś się kto z zarządu kazał ciebie zbanować. Jestem na tak.

• Superka 1

Ogólnie to neutral XD bo zabrzmiało to jak taka typowa wymówka że idziesz odinstalować cheaty także XD no i nie wbiłeś odrazu na ts jak to miał być żart XD

• Like 2
  • Dislike 1
  • Thinking 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

39 minut temu, Wawrzus napisał:

Został mi wyświetlony napis na chacie w którym pisało m.in. iż mam od 1 minuty do 10 minut aby połączyć się z serwerowym TeamSpeak3

39 minut temu, Wawrzus napisał:

Piszę wyraźnie jak byk, że mam do 10 minut aby wejść na TS3

DO 10 minut ≠ czekać 10 minut. 

"Aby rozluźnić atmosferę i żeby ludzie się pośmiali", wejście na TS3 nie zajmuje dużo czasu, umówmy się, umiesz to robić. Trudno też stwierdzić czy komputer miał laga, więc dostałeś bana po 5 minutach za brak współpracy po konsultacji z Zarządem.
Oczywiście, można cię ponownie sprawdzić, ale czy coś tam jeszcze będzie?

Spoiler

22.thumb.PNG.4800a0cc0de80a50cf1c838c73b918d2.PNG

2.thumb.PNG.ac207d1ba8d0b8ba05978312604c3b97.PNG

3.thumb.PNG.b2606c8d91e1e7bad21e14484ec9fa1a.PNG

Neutral //Jednak do odrzucenia.

Ze strony serwera widać było, że pietra złapałeś przed sprawdzeniem 😞 

ps. dostałeś bana na tydzień a nie 10 dni 

Edytowane przez karolajn_
zmiana.
  • Superka 2
  • Sad 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

XD za odrzuceniem, nagle komputer ci zlagował... już mogłeś użyć innej wymówki jak się wystraszyłeś albo pokornie iść na sprawdzanie i przyjąć to z honorem.

• Like 2
  • Thinking 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Niestety trochę tutaj ściemniasz, wchodząc na ts mówiłeś, że nie było cię przy komputerze a tutaj piszesz zupełnie co innego. Podczas sprawdzania postanowiłeś napisać, że masz 10 minut to idziesz sobie coś zjeść jest to lekceważące zachowanie z twojej strony, napisałem do ciebie ponownie, ale ty nie odpisywałeś. Zamiast potraktować sprawę poważnie postanowiłeś robić sobie żarty dlatego postanowiłem napisać w tej sprawie do członka zarządu. Dostałeś bana za brak współpracy następnym razem traktuj taką sprawę poważnie, szanuj swój i nasz czas. Tłumaczysz się tutaj lagiem ts3 co jest kompletną nieprawdą ponieważ już po samym banie automatycznie z tsem się połączyłeś żeby przyjść się kłócić na dyżurkę administracji. 

Jak dla mnie do odrzucenia.

PS: Ustal jedną wersje swojej obrony a nie za każdym razem mówisz coś innego.

PS2: Kazać to nie jest trafne słowo w tej sytuacji bardziej pozwolenie.

Pozdrawiam 🙂

Edytowane przez oskar
  • Superka 5
  • Wow 1
  • Haha 1

Powodem, dla którego nie wszedłeś na ts3 był lag, czy chęć bycia zabawnym, bo już sam nie wiem. W sprawdzarce, z tego co pamiętam, napisane jest, że masz 5/10 minut na wejście na ts3. Ty nie wszedłeś po 5. Każdy Administrator ma różne poczucie humoru i nie zawsze "chęć rozluźnienia atmosfery" jest na miejscu. @oskar poczuł, że go lekceważysz = wykazujesz niechęć do współpracy, stąd nałożona blokada. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...