Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SzyszkaS

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: SzyszkaS
Nick Administratora, który banował: mordersolider124
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: dziś
Opis sytuacji: grałem sobie na lekcji i wyskoczyło mi "jesteś sprawdzany" może źle zrobiłem że nie chciałem zainstalować ts3 ale nawet nie wiem za co go dostałem
Screen bana:

Zrzut ekranu (30).png

Edytowane przez SzyszkaS
nie wstawiłem sc bana

Ja przedstawię swoje logi (połączyłem się z serwerem około 9:49, dlatego pierwsza wiadomość Mordena, która mi się wyświetliła była już za pewne odpowiedzią na Twoje ,,nieprzyznanie się":

[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Witaj graczu McStasio na RealCraft.pl
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Na serwerze jest aktualnie 372 osób
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Twój adres IP to {UKRYTY}
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Jest to twoje 1554 wejście na serwer
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Pomoc administratora komenda /pomoc
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] 
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Sesja logowania
[09:49:40] [main/INFO]: Loaded 751 advancements
[09:49:40] [main/INFO]: [CHAT] >> Haslo zaakceptowane!
[09:49:41] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Znajomi online: Alycjaa, agatkahihi, mordensoldier124, CreeperAwMan23, _StachuPRO_, AlixShuffle, Bartek_1912, Lari550, CreeperAwMan23, 
[09:49:42] [main/INFO]: [CHAT] Ustawiono latanie włączone dla McStasio.

[09:49:43] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  SzyszkaS to masz 10 minut na pobranie ts3

[09:50:51] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  SzyszkaS podejrzenie speedmine, masz 9 minut na wejście na ts3

[09:51:25] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] SzyszkaS: byq nawet nie wiem co to speedmine

[09:51:37] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Super, to wchodź na ts3

[09:55:59] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  Za logout dostaniesz bana na 7d

[09:53:42] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  @SzyszkaS wchodzisz na ts3?

[09:55:55] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  SzyszkaS właśnie w celu sprawdzenia pulpitu, plików, masz pobrać ts3

[09:56:27] [main/INFO]: [CHAT] [RC] SzyszkaS został tymczasowo zbanowany przez mordensoldier124 na 1 tydzień za Cheaty [Logout]

Jeżeli nie chciałeś zainstalować TeamSpeak' a, podchodziło to pod niewykonywanie poleceń Administracji. Bana dostałeś za logout (wylogowanie się z serwera podczas sprawdzania)

Do odrzucenia

Edytowane przez McStasio
  • Like 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

Źle zrobiłeś, że nie zainstalowałeś TS`a. Admin sprawdziłby Cię pod względem nielegalnych modyfikacji i jeżeli nic by nie wykrył to grałbyś dalej. Od tego bana nie ma odwrotu, brak możliwości sprawdzenia komputera = ban za brak współpracy. Do odrzucenia.

• Administrator
Admin

Do odrzucenia, powody u @McStasio

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Jeśli nie chciałeś zainstalować ts3 ban powinien być wydany za "brak współpracy". Sprawdzający Cię Administrator miał więcej cierpliwości, niż powinien i czekał, aż zmienisz zdanie. Zamiast tego się wylogowałeś i dostałeś bana za Logout, nie widzę niezgodności w nadanej blokadzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...