Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

8226maja
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

jakby czm mnie zbanowaliście zanieposiadane cheaty ja byłam afk i ktoś chyba mn zgłosił ja nie miałam cheatów i do teraz nie mam dobiero za 2 tygodnie około odbanóją mn więc prosze jak ja jest afk np mnie wyżucić a nie banować.

pozdrawiam 8226maja.

• Dislike 1
  • Haha 1

• Opiekun Forum
Opiekun

Jeśli jesteś AFK to lepiej wyjdź z serwera (...) - taki komunikat pojawia się od czasu do czasu na chacie, administrator sprawdzał Cię 10 minut, natomiast ty nie wykazywałaś żadnych "oznak życia", ani nic, więc dostałaś bana za brak współpracy, proste. A wyrzucanie nie wchodzi w grę bo jeśli gracze by się dowiedzieli o tym to specjalnie by stali w miejscu udając, że są AFK, po czym administrator wyrzuca taką osobę z serwera, a oni szybciutko usuwają cheaty i wchodzą by dalej grać. I oczywiście nie zastosowałaś wzoru, nie dodałaś tagów i ss bana.

Do odrzucenia

Edytowane przez thomass
  • Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Po pierwsze polecam się podszkolić w ortografii. Po drugie jestem za odrzuceniem powody ładnie rozpisane przez @thomass

Edytowane przez Profesor Nerdzik
  • Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

• Administrator
Admin

Do odrzucenia, od jednej blokady można odwołać się tylko raz a ty ponownie piszesz odwołanie bez wzoru. Pan @thomass bardzo fajnie wszystko opisał.

• Superka 1

image.png

Będąc na serwerze nie powinnaś odchodzić od komputera. Mało tego, na serwerze raz na jakiś czas wyskakują komunikaty, sugerujące niepraktykowanie tego. Zostałaś AFK na własną odpowiedzialność, stąd ban.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...