Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_nudzi_mi_sie_

Milena
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru, tematu oraz tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Witam , dziś weszłam na forum zobaczyć czy moje zgłoszenie o współdzielenie ip zostało przyjęte.Niestety nie , chciałam zapytać dlaczego?

Edytowane przez Giecio

Przy Twoim poście widać, że musisz wejść na TS3 (ts.realcraft.pl), na kanał Dyżurka Administracji i w nicku dopisać //papaniosQ, gdyż właśnie on musi Cie zweryfikować

242115509_PrzechwytywaniezawartocisieciWeb_30-3-2021_93215_forum.realcraft_pl.thumb.jpeg.d7ccbc6141da9eb1ab6c7d063dd36f59.jpeg

Edytowane przez McStasio
  • Superka 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

• Admin Forum
Admin Forum

Musisz wejść na naszego TeamSpeak'a (ts.realcraft.pl) w celu weryfikacji współdzielenia. Jak już wbijesz, to najlepiej daj sobie po swoim nicku "//papaniosQ" i wejdź na kanał "Dyżurka Administracji". Na pewno ktoś do Ciebie zejdzie i wtedy zgłosi Administratorowi, że czekasz na weryfikację. 

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...