Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ymiela1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  Ymiela
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: 3h 

Kiedy to się stało?: 29.03.2021
Opis sytuacji:Nie chcialem sprzedac pewnemu,, gosicowi `` emerladow i obrazal mnie na priv po czym mnie zglosił 

2021-03-29_11.34.06.png

ban.PNG

No widać, że 'pozioma' odnosi się do Ciebie wulgarnie po SS. Wklej jeszcze logi z rozmowy dla pewności, że przed tymi słowami nie dołożyłeś swoich pięciu groszy, albo sam nie sprowokowałeś sytuacji. Na razie neutral.

@Ymiela1 ale SS który wkleiłeś nie przemawia za odbanowaniem Ciebie. To co przestawiłeś to jest raczej dowód do skargi na gracza (takową możesz również złożyć w innym dziale). Jeżeli chcesz unban to musisz przedstawić dowód na swoją niewinność. Wklej logi (interesują nas tylko te z rozmowy Ty -> pozioma). Jak nie wiesz jak to zrobić to tu masz link do poradnika:

Edytowane przez wigry

Fajnie, że została usunięta wiadomość z twoich logów, w której właśnie obrażasz tego gracza.

https://i.imgur.com/Fg8wnMY.png

Tutaj screen który dostałem jako dowód. Myślę, że 3 godziny wystarczą na przemyślenie tego, co się zrobiło. A jak ten gracz też ciebie obraził, to również możesz go zgłosić i też zostać ukarany.

Edytowane przez Giecio
  • Superka 1
  • Wrr 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

@Giecio pozamiatał dowodami myślę że to wystarczy aby być na nie 

• Superka 1
  • Przytulas 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Zbanowany zostałeś za obrazę Gracza. Po weryfikacji Twoich wiadomości prywatnych jestem w stanie stwierdzić, że rzeczywiście kogoś obraziłeś. Kara została nadana poprawnie, odwołanie odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...