Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

cisuutonosi

Stachu123

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick:                                Stachu123
Nick osoby oskarżonej:           cisuutonosi
Miejsce wydarzenia:              Server
Data i godzina wydarzenia:   26.03.2021 -  17:40-17:45
Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, chwile poafczyłem dosłownie z 3 minuty i widze na chacie informacje gracz cisuutonosi wystawil na lic voucher na vipa na 5 dni. Pisał on: "na lic voucher na vipa!!!" ja nie mialem vipa wiec chcialem go kupic. kupiłem go za 70k moje ciezko wykopane pieniazki na dzialce kolegi :c. Gdy wyswietlilo sie ze wygrałem vipa gracz ten napisał "ez 70k" i "70k za wykozystany kod hahah" czy cos takiego ja postanowilem zobaczyc czy jest wykozystany i byl. Napisalem do admina jipsyy ze gracz ten mnie oscamowal i powiedzialem ze napisze na forum

dowody nizej, milego dnia wszystkim kto to czyta

i prosze o bana dla tego gracza i zwrucenie mi pieniazkow na ktore ciezko pracowalem :ccc.

Dowody:

tutaj gracz ten wystawil przedmiot na licytacje i pisal o voucheze PRZYPOMINAM ZE NIC NIE PISAL O TYM ZE KOD JEST WYKOZYSTANY!!!!!!!!!!!!!!

obraz.thumb.png.aaf39cc67e6cd4cb9db8c41e8afe2f20.png

nizej jak odbywala sie licytacja i dalej gracz pisal ze voucher na vipa <ssa robilem juz po wygraniu, cofnełem sobie chat aby miec dowody> 2021-03-26_17_46_08.thumb.png.cbb1f27cffbd3c66b584f5264eabe5c9.png

przepraszam ale tutaj widac jednak jak gracz pisze ze jest wykozystany ale przyjzycje sie ze podbuilem cene w tej samej sekundzie co on to napisal!!!!!!!!

obraz.thumb.png.2463155b5b2501333af1b47890bf933a.png

bardzo prosze o zwrucenie pieniazkow przeciez widac jak gracz pod KONIEC LICYTACJI PISZE ZE TO WYKOZYSTANY KOD!!!!! I W TEJ SAMEJ SEKUNDZIE TO PODBIŁEM!!!

jezeli jeszcze jakies dowody trzeba to dam jak trzeba

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem za zaakceptowaniem, jeśli kod rzeczywiście był użyty to podlega on tej karze z taryfikatora:

image.png.f464db077f4cef8dff9ed2a92f5e123f.png

Moim zdaniem należy Ci się zwrot pieniędzy

Edytowane przez thomass
  • Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Jestem za ukaraniem gracza. 

Z dowodów wynika że nigdzie wcześniej nie uprzedził że ten kod jest wykorzystany tylko w momencie kiedy trwa już licytacja a to już jest oszustwo podczas handlu i należy ci się zwrot pieniędzy. 

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

8 minut temu, thomass napisał:

Jestem za zaakceptowaniem, jeśli kod rzeczywiście był użyty to podlega on tej karze z taryfikatora:

Jestem za zaakceptowaniem, powody wyżej + jestem za podciągnięciem tego do oszustwa podczas handlu, ponieważ 70k to duża suma.

• Superka 1

Komputerek UwU

tenor.gif

Moim zdaniem informowanie pod koniec lub w trakcie trwania samej licytacji, że ów Voucher jest zużyty; pisząc wcześniej, że wystawiasz ''Voucher na VIP'a";  podchodzi pod próbę oszustwa. Oskarżony był świadomy czynu licząc właśnie, że gracze z BŁĘDNĄ myślą licytują kod na VIP'a.

Jestem za zaakceptowaniem.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Neutral, kupujesz itemy na własną odpowiedzialność, a gracz mógł równie dobrze napisać cokolwiek innego. Kupiłeś podpisaną książkę, ale to, co znajduje się w jej środku to zupełnie inna kwestia. Gracz wprowadził w błąd, ale, mimo wszystko, kupiłeś ten item, który został wystawiony.

• Like 1
  • Dislike 1

realcraft forum.png

• Administrator
Admin
6 godzin temu, thomass napisał:

Jestem za zaakceptowaniem. Powód wyżej 

• Superka 1

image.png

Neutral bo fakt kupujesz na własną odpowiedzialność ale też nie fair że typ napisał to po czasie że zawartość ksiązkj jest już nieaktualna. No i większość napisał już @themikishou pzdr

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...