Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gerald_Torres

Gerald_torres
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

moj nick : Gerald_Torres powod bana: czity czas: 1 tydzien 2dni 24h         chodzi o to ze dostalem bana za brak wspopracy poniewaz nie potrafilem pobrac ts 3  i nie dzialal mi anydesk a przysiegam ze czitow nie mialem moga to potwierdzic 2 osoby prosze o unbana bo jest to nasz ulubiony serwer z kolegami i nudno mi bedzie bo moi koledzy tu graja caly czas

Wzięłam cię na sprawdzanie, jednak nie wykazywałeś ochoty na współpracę ze mną, stąd została nadana blokada.

Spoiler

[12:29:09] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Administrator agatkahihi rozpoczął sprawdzanie Gerald_Torres

[12:29:45] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: @Gerald_Torres jesteś sprawdzany

[12:30:26] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @Gerald_Torres jesteś sprawdzany

[12:31:09] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @Gerald_Torres jesteś sprawdzany

[12:33:18] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @Gerald_Torres jesteś sprawdzany

[12:35:16] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @Gerald_Torres jesteś sprawdzany

[12:36:15] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: Gerald_Torres
[12:36:15] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: agatkahihi
[12:36:15] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 7 minut

[12:36:23] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: @Gerald_Torres

[12:38:13] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @Gerald_Torres

[12:39:04] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Gerald_Torres: ja nie mam chakow i chcem sobie pograc muj kolega to potwierdza

[12:39:22] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Odpowiedź od ******* dla Gerald_Torres odp Wszystko zweryfikujemy 🙂 (+3pkt) 

[12:39:32] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: Gerald_Torres
[12:39:32] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: agatkahihi
[12:39:32] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 10 minut

[12:40:30] [main/INFO]: [CHAT] [RC] Gerald_Torres został tymczasowo zbanowany przez agatkahihi na 1 tydzień 3 dni za Cheaty [Brak współpracy]

[12:41:43] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Usuwanie działki 3979 właściciela Gerald_Torres przez agatkahihi

• Superka 2

Każdy, ale to każdy jak dostanie bana piszę " ja przepraszam, ale to mój ulubiony serwer proszę od odbanowanie", taki fakt.

Agatka wyjaśniła- za odrzuceniem

Wolf~

Edit: cheaty a nie czity 😉

Edit2: Pusia skarbie większość tak pisze, takie przynajmniej mam wrażenie

Edytowane przez _SireenWolf_

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

2 minuty temu, _SireenWolf_ napisał:

Każdy, ale to każdy jak dostanie bana piszę " ja przepraszam, ale to mój ulubiony serwer proszę od odbanowanie", taki fakt.

Agatka wyjaśniła- za odrzuceniem

Wolf~

Edit: cheaty a nie czity 😉

nie każdy misia :3 ale i tak za odrzuceniem powody agunia przedstawiła

Komputerek UwU

tenor.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...