Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Klimek99

Wigry_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: wigry
Nick osoby oskarżonej: Klimek99
Miejsce wydarzenia: chat
Data i godzina wydarzenia: 3:23 - 3:34 24.03.2021
Opis sytuacji:
Gracz Klimek99 na chacie zaczął mnie poniżać i obrażać tego powodu, że nie podzielałem jego zdania na forum. Proszę o ukaranie gracza. Na czerwono zaznaczyłem te kluczowe elementy.

Dowody:

• [03:23:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: @Wigry
  • [03:23:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: co jest?
  • [03:23:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Kim ty jesteś, żeby mi facepalmy dawać na forum ?
  • [03:23:45] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: kims madrzejszym od Ciebie
  • [03:23:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Weź typie
  • [03:24:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: skoncz 13 lat to zapraszam na ts
  • [03:24:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Chlopie Ty takie głupoty piszesz nie raz ze lepiej się nie odzywac
  • [03:24:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: się spina o reakcje jak ci ani nic nie dodaje ani nie odejmuje xD
  • [03:24:44] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: no tak
  • [03:24:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no wlasnie
  • [03:24:53] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: tylko ze ten chlop to dał pod skargą na mordena
  • [03:25:03] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: no i dobrze
  • [03:25:04] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no i bardzo dobrze
  • [03:25:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: gdzie trzyma coś tak głębko gdzies ze krew mu nie dociera
  • [03:25:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: a co gracze maja adminom na glowe wchodzić?
  • [03:25:27] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: dobra chodz na ts
  • [03:25:33] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: bo szkoda mi upomnienia na kogos takiego ajk ty
  • [03:26:03] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: już późno, nie będe darł kotów o 3 w nocy
  • [03:26:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: a no tak szkoła rano na 8
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: spoko wbij jak lekcje szkonczysz
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: o 15
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: raczej praca mistrzuniu
  • [03:26:53] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Myśle, że dla osób takich jak ty rynek pracy jest ograniczony
  • [03:26:59] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: Klimek99..
  • [03:27:08] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Dawno mnie nie bylo na salonach
  • [03:27:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: może do 300 dojadę
  • [03:27:16] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: mi się przynajmjiej udalo zostac programista, a Ty kim jesteś
  • [03:27:35] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Ciekawe
  • [03:28:24] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Współczuje jakie ty programy piszesz
  • [03:28:35] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: jezeli takie jak twoje wypowiedzi na forum to raczej są mocno średnie
  • [03:28:36] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: i mam kase i mogę rodzine utrzymac
  • [03:28:55] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: szkoda, że czegoś innego ci brakuje
  • [03:29:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: coś czego nie kupisz za pieniądzę byqy
  • [03:29:07] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no sa srednie dla kogos kto jest ponizej ich poziomu
  • [03:29:56] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: widzę, że prezentujesz ten sam poziom co sparkyy
  • [03:30:00] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: czyli bliski 0
  • [03:30:16] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Lub jestem w stanie stwierdzić, że jest nawet trochę niżej
  • [03:30:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: to jak ja mam bliski zeru to Ty musisz mieć ujemny
  • [03:30:41] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: No nie wiem porównać mnie do ciebie to jak porównać diament do żelaza mordzia
  • [03:31:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: dobrze powiedziałeś tylko ja jestem tym diamentem
  • [03:31:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Nie rozśmieszaj mnie
  • [03:31:22] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: typie
  • [03:31:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: nie pasuje Ci coś?
  • [03:31:45] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Wiele rzeczy jedną z nich jesteś ty
  • [03:31:57] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$$][SVip] Jaharis1999: klimek zostaw go
  • [03:32:01] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Nie
  • [03:32:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Ty mi też nie pasujesz także nie wchodź mi pod koła bo Cię przejade
  • [03:32:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Całkiem mocne słowa Wigry jak na 15 latka
  • [03:32:52] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] /ignore nick
  • [03:32:57] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] polecam
  • [03:33:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] chyba tak zrobie
  • [03:33:14] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] dziena
  • [03:33:20] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] bez sensu sie klocic z taka osoba
  • [03:33:29] [Render thread/INFO]: [CHAT] Od tej chwili ignorujesz gracza Klimek99.

• Like 1
  • Dislike 3

Za odrzuceniem

Na logach widać jak wzajemnie się obrażacie więc bez sensu ta skarga. Wiadomo że coś mogło cię urazić, ale pisząc słowa "nie wchodź mi pod koła bo cię przejade" to bardziej ty powinieneś zostać ukarany niż on. Więcej powodów u @ArriveDerci

pzdr

• Przytulas 1

Bez tytułu.png

Przecież sądząc po moim odwołaniu od bana, wypowiedziach graczy i administracji to używanie przenośni jest tu zabronione, bo zazwyczaj jest brana dosłownie. Ale nie będę się wypowiadał na tamten temat, ponieważ jest już zamknięty, a ten dotyczy czegoś innego. Mnie to obraża co napisał Klimek, a sam sprowokował sytuację. Pisanie w stylu "Kim ty jesteś, żeby mi facepalmy dawać na forum?" śmierdzi ironią na kilometr. To mam siedzieć z założonymi rękami i niech pisze co chce? Chyba każdy z nas zacząłby się się bronić. Ewidentnie jest tu atak w moją stronę, a ja się broniłem.

@ArriveDerci z tego co piszesz wynika to, że tu nie mam prawa zaczynać podejmować działań w celu obrony swoich wartości. Ciekawe...

Po drugie wszyscy wiemy jaki jest Klimek i często go ponosi - zauważyłem to już wcześniej na chacie. W tym przypadku było tak samo, a ja nie dam sobie wskoczyć na głowę - tu widać, że gracz szuka sobie zaczepki. Trafiła kosa na kamień.

Edytowane przez wigry
sprostowanie wypowiedzi
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...