Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wigry_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: wigry
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Długość bana: 1 dzień
Kiedy to się stało?: 23:00 24.03.2021 r.
Opis sytuacji: Nie rozumiem przyczyny tego bana, ale mam podejrzenia co do fałszerstwa dowodów. @Klimek99 obstawiam, że to Ty pewnie podrobiłeś rozmowę, albo podkoloryzowałeś. Po naszej wymianie słów dałem Ci /ignore, bo nie oszukujmy się - ta rozmowa miałą poziom bliski zeru. Nie groziłem Ci, a samą sytuację sprowokowałeś Ty. Oldmancats była świadkiem i widziała konwersację na chacie głównym, z resztą inne osoby przebywające w tym czasie też. Może dzięki temu więcej osób zobaczy, że Klimek jest toksyczny i brakuje mu tylko multikont, żeby wyleciał jak lisek. Istotne jest to, że _Habla napisał na chacie 5 min przed banem wigry@ adios. Podejrzewam, że działali w zmowie, a jeden drugiemu potwierdzi wypowiedź. W załączniku logi z dzisiaj - całość. Wciśnijcie Ctrl + F i poszukajcie po moim nicku, że nic wulgarnego do żadnej z osób nie pisałem. Pod screenem wycięta konwersacja z Klimkiem (ten log z rozmową to inny plik niż ten, który zuploadowałem).

Screen bana:

obraz.thumb.png.d760bc9e34e38cd8c090cc36b5bc859b.png

Konwersacja:

• [03:23:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: @Wigry
  • [03:23:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: co jest?
  • [03:23:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Kim ty jesteś, żeby mi facepalmy dawać na forum ?
  • [03:23:45] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: kims madrzejszym od Ciebie
  • [03:23:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Weź typie
  • [03:24:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: skoncz 13 lat to zapraszam na ts
  • [03:24:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Chlopie Ty takie głupoty piszesz nie raz ze lepiej się nie odzywac
  • [03:24:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: się spina o reakcje jak ci ani nic nie dodaje ani nie odejmuje xD
  • [03:24:44] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: no tak
  • [03:24:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no wlasnie
  • [03:24:53] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: tylko ze ten chlop to dał pod skargą na mordena
  • [03:25:03] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: no i dobrze
  • [03:25:04] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no i bardzo dobrze
  • [03:25:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: gdzie trzyma coś tak głębko gdzies ze krew mu nie dociera
  • [03:25:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: a co gracze maja adminom na glowe wchodzić?
  • [03:25:27] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: dobra chodz na ts
  • [03:25:33] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: bo szkoda mi upomnienia na kogos takiego ajk ty
  • [03:26:03] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: już późno, nie będe darł kotów o 3 w nocy
  • [03:26:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: a no tak szkoła rano na 8
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: spoko wbij jak lekcje szkonczysz
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: o 15
  • [03:26:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: raczej praca mistrzuniu
  • [03:26:53] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Myśle, że dla osób takich jak ty rynek pracy jest ograniczony
  • [03:26:59] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Admin] oldmancats: Klimek99..
  • [03:27:08] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Dawno mnie nie bylo na salonach
  • [03:27:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: może do 300 dojadę
  • [03:27:16] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: mi się przynajmjiej udalo zostac programista, a Ty kim jesteś
  • [03:27:35] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Ciekawe
  • [03:28:24] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Współczuje jakie ty programy piszesz
  • [03:28:35] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: jezeli takie jak twoje wypowiedzi na forum to raczej są mocno średnie
  • [03:28:36] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: i mam kase i mogę rodzine utrzymac
  • [03:28:55] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: szkoda, że czegoś innego ci brakuje
  • [03:29:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: coś czego nie kupisz za pieniądzę byqy
  • [03:29:07] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: no sa srednie dla kogos kto jest ponizej ich poziomu
  • [03:29:56] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: widzę, że prezentujesz ten sam poziom co sparkyy
  • [03:30:00] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: czyli bliski 0
  • [03:30:16] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Lub jestem w stanie stwierdzić, że jest nawet trochę niżej
  • [03:30:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: to jak ja mam bliski zeru to Ty musisz mieć ujemny
  • [03:30:41] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: No nie wiem porównać mnie do ciebie to jak porównać diament do żelaza mordzia
  • [03:31:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: dobrze powiedziałeś tylko ja jestem tym diamentem
  • [03:31:17] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Nie rozśmieszaj mnie
  • [03:31:22] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: typie
  • [03:31:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: nie pasuje Ci coś?
  • [03:31:45] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Wiele rzeczy jedną z nich jesteś ty
  • [03:31:57] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$$][SVip] Jaharis1999: klimek zostaw go
  • [03:32:01] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Nie
  • [03:32:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Ty mi też nie pasujesz także nie wchodź mi pod koła bo Cię przejade
  • [03:32:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Klimek99: Całkiem mocne słowa Wigry jak na 15 latka
  • [03:32:52] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] /ignore nick
  • [03:32:57] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] polecam
  • [03:33:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] chyba tak zrobie
  • [03:33:14] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] dziena
  • [03:33:20] [Render thread/INFO]: [CHAT] [oldmancats -> ja] bez sensu sie klocic z taka osoba
  • [03:33:29] [Render thread/INFO]: [CHAT] Od tej chwili ignorujesz gracza Klimek99.
  • [03:33:56] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] widzę, że typo chyba ma coś nie równo pod sufitem
  • [03:34:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> oldmancats] ale trudno

• [22:54:29] [Render thread/INFO]: [CHAT] [SVip] _Habla: wigry@ adios    <--- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

latest.log

• Superka 1

@Klimek99 XD

Tak myślałem. Zademonstrowałeś teraz poziom IQ, żeby nie załapać tej przenośni... Problem w tym, że kolegom nie przedstawiłeś kontekstu 🙂

Otrzymałeś 5% za offtopic.//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1

@Tede [03:32:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Ty mi też nie pasujesz także nie wchodź mi pod koła bo Cię przejade

Jest w samym odwołaniu

Edytowane przez wigry

Niestety @Klimek99na ss które wstawiłeś nie widać groźby, moim zdaniem jest to jedynie przenośnia,a nie żadna groźba. 

Czekam na całe logi 

Neutral

edit:Za zaakceptowaniem 

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 2
  • Like 1
  • Haha 1

05.04.21r [*]

222.png

A ja znowuż jestem za odrzuceniem

Ile razy były teksty typu 'lepiej nie wychodź z domu', co było również( jak to @Wariatka_29 napisała) przenośnią odnoszącą się do całej rozmowy, i były za to bany np. na 5 dni?

Uważam, że jeden dzień za 'nie wchodzenie pod koła bo Cie przejadę' to i tak lekka kara. 

@wigry nie świruj, bo jeden dzień Cie nie zbawi, do /topczas też raczej nie startujesz, więc daruj sobie temat. 

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Przytulas 1
  • Thinking 3

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

za zaakceptowaniem, nigdzie tu gróźb nie ma a jeśli chodzi o 

10 godzin temu, wigry napisał:

[03:32:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [$][SVip] wigry: Ty mi też nie pasujesz także nie wchodź mi pod koła bo Cię przejade

jest to przenośnia i ja bym nie podciągnął tego pod groźbę, a dodatkowo moim zdaniem należy się ban dla "oprawcy" za obraze aczkolwiek to zależy od ciebie 

• Superka 1
  • Haha 2
  • Thinking 1

2 minuty temu, Klimek99 napisał:

@Klusek Jestem przekonany, że nie wiesz co to przenośnia..
Proszę Cię skończ się wypowiadać tam gdzie nie masz pojęcia.
Pozdrawiam

wypraszam sobie coś takiego, mam prawo się wypowiadać oraz dzielić się z innymi moim zdaniem i tak, wiem co znaczy przenośnia 

• Superka 1
  • Haha 1
  • Thinking 1

@Klusek Klimkowi to na pewno się przydałby urlop od grania za obrazę, a sytuację sam sprowokował. Myślałem nawet za złożeniem skargi, ale stwierdziłem wtedy, że nie będę przenosić tej błahostki na forum i niech sprawa zostanie między nami, a tu widać popełniłem błąd. Dodam jeszcze, że moje odpowiedzi są obroną na jego słowa no i w tym ta, za którą zostałem zbanowany co widać po konwersacji. On ma mi za złe, że dałem mu "facepalm" pod komentarzem przy skardze Dofusiaka na mordena. Mam prawo nie zgadzać się z jego zdaniem i nie może mi go narzucać.

• Haha 1

Po przeczytaniu całych logów jestem w stanie stwierdzić, że wiązanka, za którą zostałeś zbanowany, ironiczna czy nie, powołuje się na życie realne, stąd blokada na Twoim koncie. Kara, która została nałożona jest niska, nie widzę powodu, dla którego miałbym ją skracać, czy też ściągać. Gracz, w którego stronę była skierowana groźba mógł się przestraszyć Twojej wiadomości (w co wątpię) i Cię zgłosić, a ban sam w sobie został wydany poprawnie.

• Superka 2
  • Przytulas 1
  • Sad 1
  • Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...