Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

eryter22

_Habla

Wyróżnione odpowiedzi

Skarga jest sama w sobie bardzo śmieszna, gdyż nikt nie może mi zabronić szukać dziewczyny do reala na serverze minecraft. Każdy może sobie szukać dziewczyny do reala przez mc. Jestem na nie.

• Superka 1
  • Dislike 10
  • Wrr 4

Jestem na tak 

Gracz notorycznie spami tym na chacie reszta powodów u @_Habla

Pozdrawiam 

• Superka 8
  • Dislike 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

1 minutę temu, eryter22 napisał:

Skarga jest sama w sobie bardzo śmieszna, gdyż nikt nie może mi zabronić szukać dziewczyny do reala na serverze minecraft. Każdy może sobie szukać dziewczyny do reala przez mc. Jestem na nie.

Czegoś najwidoczniej nie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to ze piszesz, że szukasz dziewczyny tylko w jaki sposób piszesz do nic i co im proponujesz...

• Superka 6
  • Dislike 2

Jestem jak najbardziej za zaakceptowaniem, ponieważ sama doświadczyłam tego co napisał @_Habla w skardze. Uważam, że ta sprawa powinna być wkoncu rozwiązana bo podchodzi to juz czasem pod nękanie. 
pzdr

• Superka 9
  • Dislike 1
  • Przytulas 3

Jestem za zaakceptowaniem skargi na gracza. 
Mialam sama nie jedną sytuacje gdzie grać pisał rzeczy do mnie takie jak „wyjdź za mnie”, „Rzuć chłopaka”, „ To server randkowy” itd. 

Moim zdaniem tak nie powinien się zachowywać grać wobec kobiet (dziewczyn). 

Chciałabym dodać że rozmawiałam z dziewczyną na ts3, która sama mówiła że nękał ją eryter, chodząc za nią i rzucając co chwile na nią wędką ( co może potwierdzić @olciakk). 

Pozdrawiam 

• Superka 10
  • Dislike 1

Niestety regulaminowo nie można tego jakoś zabronić, ale przyznam, że to faktycznie jest nieprzyjemne dla oka każdej osoby, która je widzi. Rozumiem tam raz, dwa razy dla żartu, ale to już się ciągnie miesiącami, jeśli nie latami, i może przydałoby się jakoś zachęcić erytera, żeby, lekko ujmując, zmienił swoje zachowanie.

• Superka 8
  • Dislike 1
  • Sad 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Eryter, widziałam na tik toku filmik gdzie jest pokazany serwer z TinderMC! Co prawda nie jest on polski, ale jeśli poświęcisz chwilę na posiedzenie tam to na pewno spotkasz jakąś Polkę, wydaje mi się, że tam łatwiej Ci będzie kogoś znaleźć niż na RC i przestaniesz dręczyć kobiety.

Za zaakceptowaniem

• Superka 11
  • Dislike 1

Wydaje mi się że zdanie Giecia jest słuszne, mimo iż regulamin nie przewiduje restrykcji, tak po już dość długim czasie wałkowania tego tematu, sam staję się zmęczony widząc coś takiego. Nie przystoi się tak natrętnie zachowywać, szczególnie iż jak widać w tym temacie, wiele osób jest co do tego sceptycznych. Wystarczy reprymenda.

• Superka 9
  • Dislike 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem za zaakceptowaniem, powody u @_Habla i @Less_Than3, ja również niejednokrotnie widziałem wiadomości, które piszę eryter22 i również uważam, że stają się już one męczące, irytujące, denerwujące i natrętne, a przy tym obleśne

Edytowane przez thomass
literówka
  • Superka 3
  • Dislike 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Za zaakceptowaniem.

Żarty żartami ale ile można Xd w dodatku mam wrażenie że upomnienie erytera by tak nie pisał nic nie da bo on ciągle idzie w zaparte

• Superka 6
  • Dislike 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Naprawdę męczące to do oglądania. Tak jak Less i Giecio mówią - nie ma na to podpunktu... Jednakże przydałoby się to jakoś ograniczyć - za zaakceptowaniem 

• Superka 4
  • Like 1
  • Dislike 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

za zaakceptowaniem napisalem ze jestem dziewczyna i odrazu o wojewódzstwo sie spytal XD i jeszcze mowil jak mozna sie podszywac za dziewczyne. Ten chłop jest jakis anty-spoleczny

• Superka 3
  • Dislike 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

11 godzin temu, Klimek99 napisał:

Gram tutaj

szkoda 😞

co do erytera masz chłopie 20 albo więcej lat trochę więcej opanowania w życiu ci życzę i żeby ci ta stuleja pękła w końcu bo to się zrobiło chore pozdrawiam

Otrzymujesz 5% za Offtopic//bludgeon

Edytowane przez bludgeon16
  • Superka 7
  • Dislike 2
  • Haha 3

qRoFuaR.gif

Na serwerze grają też osoby młodsze (8,9 lat) wypadam uszanować ich obecność nie każąc im czytać tego syfu jakim jest "szukam dziewczyny do reala", zamęczanie nowych graczy wędkom jest tak upierdliwe jak nawet nie wiem co, przykłady, które mam na myśli nawet nie oddają połowy tego, jak się niektórzy o to wściekają.

To już jest żałosne, nie śmieszne i podchodzi po nękanie. 

A totalną przesadą jest pisanie do dziewczyn na /msg, po prostu hit i absurd in one! 

Bugajska poleciła ci serwer, wybierz się tam, przyda ci się to.

Za Zaakceptowaniem

Wolf~

• Superka 3
  • Dislike 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Za odrzuceniem. W regulaminie nie ma niczego zakazującego takiego pisania, jeśli komuś to przeszkadza, to jest cos takiego jak /ignore, a jeżeli podchodzi to pod spam, czyli więcej niż 5 wiadomości o takim samym lub podobnym znaczeniu na dwie minuty to /zglos

Pozdrawiam

• Superka 1
  • Dislike 3
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...