Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Anty Capslock

kriperowy

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): CreeperAwMan23

Propozycja dotyczy (tytuł): Anty Capslock

Opis propozycji: Dzisiaj przychodzę z fajną propozycją. Jest to plugin dotyczący Anty Capslocka. Chodzi w nim o to, że jak napiszemy na chacie: "SIEMANKO WSZYSTKIM" to wyświetli nam się to samo, ale z małych liter. Według mnie jest to pomocny plugin i pomógł by innym graczom w rozgrywce. Ułatwił by też pracę administracji, bo nie musieli by wtedy przez ten plugin dawać upo za Caps. Wysyłam link do tego pluginu: https://dev.bukkit.org/projects/capslock. I jeszcze raz mówie, że ułatwiło by to rozgrywkę na serwerze.

Dodatkowe SS'y: brak

• Like 3
  • Wrr 1

obraz.png.36e3b3122a6bc4c2610d092a3a41c60a.png    obraz.png.c0fa67e2059f540bb6fc9d1c680ac3a8.png

Też jestem na tak, natknęłam się na to kiedyś na jakiś serwerze, jest to faktycznie pomocne.

Wolf~

• Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Mod Forum

na tak

to bardzo dobry pomysł!!!

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...