Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowy event

Mickejper
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Ten event był by co tydzień i polegał by na czymś podobnym jak mega drop. Gracze by dołączali do eventu aż by się zebrało 25 graczy. Następnie była by renderowana arena 1000x1000. Mapa wybierali by gracze gdzie chcą się zrespić. Była by strefa która w ciągu sekundy zabiera 1 serduszko. Ona by się co minutę zmniejszała. Zadaniem graczy było by eliminować innych graczy. Było by to ciekawe bo np. rozwalasz pierwszy dirt i 10 obsa.  Rozgrywka cała trwała by ok 10 min. 

• Superka 1

WZÓRRR BO UDUSZĘ ):(

(I'm just kidding ofc)

Myślę, że raz na tydzień to za często, raz na jakiś czas, niech jest to po prostu tryb eventu taki jak spleef, czy kolorki itd.

Neutral

Wolf~

• Dislike 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

19 godzin temu, Tede napisał:

jeśłi opiszesz to normalnie i/lub pokażesz jak to wygląda to jestem za ale jako event specjalny organizowany raz na x czasu
-brak wzoru
-brak tagów
więc i tak poleci do kosza

jest to zwykłe sławne UHC i jestem za wprowadzeniem bo ja uhc pro

• Dislike 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...