Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

bierekYT

Wyróżnione odpowiedzi

nick bierekYT
propozycja dotyczy: rangi YT
opis propozycji: Nwm czy jest ranga YT ale byłoby fajnie jakbyście ją dodali, od np10 filmów z serwerem realcraft.pl.
dodatkowe SS'y: konto na YT na którym może od nwm kiedy zaczne nagrywać, więc zastanowiłem się czy możnabyłoby dodać rangę YT

• Opiekun Forum
Opiekun

Brak tagów i wzorupoza tym jak dla mnie bezsensowna propozycja i na pewno nikt takiej rangi nie będzie robić bo zaraz będzie, każdy nagrywał sobie filmiki, żeby dostać tylko rangę

Do odrzucenia

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

23 minuty temu, kowal263 napisał:

-ten pomysł jest nie potrzebny

Nie musi być potrzebny, wystarczy, że spodoba się ludziom 🙂

Ale i tak za odrzuceniem, bo brak niczego, wymagania zbyt niskie i jak powiedział @McStasio mogłeś dodać jakieś korzyści tej rangi.

• Superka 1

Komputerek UwU

tenor.gif

Jakby tak dodać taką rangę, to każdy zacząłby nagrywać na YT i osóbki z tą rangą były by tak częste, jak osoby z rangą gracz. A czat wyglądałby tak:

[YT] jakiś nick 1: [wiad]

[YT] jakiś nick 2: [wiad]

i co chwilę YT YT YT na czacie, byłoby za dużo wszystkiego. Poza tym nie ma wzoru i tagów

NA NIE

Wolf~

Jeszcze jak tak sobie myślę, to można nałożyć "ograniczenie", np. 100+ subów  jest się YouTuberem

Edytowane przez _SireenWolf_
  • Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

• Opiekun Forum
Opiekun

Ja rozumiem, że Wam się może podobać ten pomysł, ale powiedzmy, że ta ranga będzie dodawać fly, a nie ukrywajmy dostęp do fly jest fajny i teraz tak jak napisał to @Tede naspamią filmami po 10 minut na kanale, który ma 10 subskrybentów i dostaną rangę, żeby mieć fly i wtedy co piąty gracz będzie "YouTuber'em" i będzie miał dostęp do tej komendy, albo nawet jeśli będą inne przywileje to każdy będzie chciał tą rangę tylko dla korzyści.

Edit: @_SireenWolf_ trafiłaś w dziesiątkę, jestem tego samego zdania 

Edytowane przez thomass
  • Superka 1
  • Przytulas 1

image.png

Na nie, taka ranga już była, chyba też jest na TSie ciągle (nie jestem pewien), a jakoś się nie zanosi na to, by na serwerze grały popularne osoby - bo tylko dla takich takie rangi byłby przyznawane.

DP3Woc2.png

Mod Forum

to jest nie potrzebne jestem na nie powody u @McStasio i u @thomass

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...