Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SzymoneQ

GazikBott

Wyróżnione odpowiedzi

6 minut temu, SzymoneQ napisał:

Gdy zawieraliśmy sojusz, z tego co pamiętam, informowałem cię, że mam sojusz z marek321, a parę dni temu otrzymałem od niego informację, że prawie go zabiłeś. Co do tego, że odpowiedział mi Morden to po 1 nie pamiętam, czy to rzeczywiście był on, a po 2 nie moje wina, że dostęp do odpowiadania na wiadomości na /pomoc mają osoby, które nie mają pełnej wiedzy na temat kar. Ja otrzymałem taką odpowiedź, więc postąpiłem zgodnie z nią, ponieważ nigdy wcześniej nie zostałem wyprowadzony w pole przez osoby na /pomoc. Co do oddania kasy to możemy się dogadać w tym temacie jeśli nie dostanę bana, a wiem że było to niehonorowe, ale chciałem pomścić kolegę. Sam masz z kimś tam sojusz, więc wiesz jak jest.

Również pozdrawiam.

Ponieważ wspomniałeś tutaj, że MOŻLIWE, że to ja odpowiedziałem na Twoje pytanie, to załączę tutaj logi z pomocy z dzisiaj:

[09:51:46] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:SzymoneQ: mogę dostać bana za zerwanie sojuszu z osobą która mi za niego zapłaciła?
[09:52:12] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Odpowiedź od mordensoldier124 dla SzymoneQ odp Może to być potraktowane za oszustwo podczas handlu.

• Like 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

8 minut temu, mordensoldier124 napisał:

Ponieważ wspomniałeś tutaj, że MOŻLIWE, że to ja odpowiedziałem na Twoje pytanie, to załączę tutaj logi z pomocy z dzisiaj:

[09:51:46] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:SzymoneQ: mogę dostać bana za zerwanie sojuszu z osobą która mi za niego zapłaciła?
[09:52:12] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Odpowiedź od mordensoldier124 dla SzymoneQ odp Może to być potraktowane za oszustwo podczas handlu.

Tylko po 1 nie chodziło mi o to pytanie z dzisiaj tylko o to pytanie z dnia kiedy zawieraliśmy sojusz a po , zostałem o tym poinformowany po zdarzeniu. W momencie, gdy zabicie gazika miało miejsce nie wiedziałem, że może to zostać tak potraktowane.

Edytowane przez SzymoneQ
  • Dislike 2

4 godziny temu, SzymoneQ napisał:

Gdy zawieraliśmy sojusz, z tego co pamiętam, informowałem cię, że mam sojusz z marek321, a parę dni temu otrzymałem od niego informację, że prawie go zabiłeś. Co do tego, że odpowiedział mi Morden to po 1 nie pamiętam, czy to rzeczywiście był on, a po 2 nie moje wina, że dostęp do odpowiadania na wiadomości na /pomoc mają osoby, które nie mają pełnej wiedzy na temat kar. Ja otrzymałem taką odpowiedź, więc postąpiłem zgodnie z nią, ponieważ nigdy wcześniej nie zostałem wyprowadzony w pole przez osoby na /pomoc. Co do oddania kasy to możemy się dogadać w tym temacie jeśli nie dostanę bana, a wiem że było to niehonorowe, ale chciałem pomścić kolegę. Sam masz z kimś tam sojusz, więc wiesz jak jest.

Również pozdrawiam.

Przepraszam z kim? Twoja lista to: barczimu,kimprebli, wizaard krisuniu, kraker, zgredunio,lubie_zgredunia moze ktos tam jeszcze ale nikogo o nicku marek321 nie bylo pamietam ze dodales ze i tak pewnie bym nie umial ich tak czy siak zabic. Swoją drogą marek321 ma 6 godzin xDDD.

Edytowane przez GazikBott

4 godziny temu, SzymoneQ napisał:

Tylko po 1 nie chodziło mi o to pytanie z dzisiaj tylko o to pytanie z dnia kiedy zawieraliśmy sojusz a po , zostałem o tym poinformowany po zdarzeniu. W momencie, gdy zabicie gazika miało miejsce nie wiedziałem, że może to zostać tak potraktowane.

Skoro nie wiedziałeś że może być tak potraktowane to po co to zrobiłeś ? xD I nie zabiłeś mnie tylko biłeś z swoim kolegą

• Superka 1
  • Like 1

38 minut temu, GazikBott napisał:

Skoro nie wiedziałeś że może być tak potraktowane to po co to zrobiłeś ? xD I nie zabiłeś mnie tylko biłeś z swoim kolegą

Nie wiedziałem, że może to zostać tak potraktowane oraz zostałem poinformowany, że nie mogę za to dostać kary. Dlatego to zrobiłem 

• Dislike 1
  • Haha 2

2 godziny temu, SzymoneQ napisał:

Mi takie rozwiązanie pasuje. Teraz tylko poczekać, co na to administracja.

Zwrot hajsu i tak zwrócisz. 

Bana dodatkowo za oszustwo też powinieneś dostać 

edit:Barczimu już tam na ciebie czeka na Rcku wbijaj śmiało za linie! XDD

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

8 minut temu, kamileq27 napisał:

Zwrot hajsu i tak zwrócisz. 

Bana dodatkowo za oszustwo też powinieneś dostać 

Po 1 nie tobie decydować, a po 2 zostałem poinformowany przez osoby, które powinny znać odpowiedzi na takie pytania, że mogę tak zrobić, więc za co ban? Za niewiedzę osoby wyższej rangą?

• Dislike 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...