Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SzymoneQ

GazikBott

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: GazikBott
Nick osoby oskarżonej: SzymoneQ
Miejsce wydarzenia: Minecraft rozmowa na /msg

Data i godzina wydarzenia: 2021-03-10 12:53
Opis sytuacji: Założę się, że pewnie większość z was wyśmieje tę skargę, a więc tak gracz SzymoneQ o godzinach 12-13 pisał ze mną na msg na temat płatnego sojuszu, robiłem to ze względu, że byłem wtedy 'obsrańcem' a szymoneq by nie dawał mnie i moim kolegą spokoju. SzymoneQ zerwał umowę, mimo że nie powinnien + kłócił się ze mną, że se mogę pisać skargi, bo i tak mi nic to nie da, bo on ma tego screena https://imgur.com/a/ADpXv6n. Rozumiem sojusz na własną odpowiedzialność, lecz umowa, a sojusz to 2 rzeczy. W umowie było wymienione, że nie może sam zerwać sojuszu bez żadnego poinformowania mnie i zgody mojej również zgadzał się, że umowa będzie na miesiąc i że jak złamie ją to zgadza się na bana.

Łatwiej mówiąc jego wymówka z tym że masz sojusz na własną odpowiedzialność to nic, bo tak naprawdę to była umowa pisałem mu nawet o tym. Niestety nie mam screenów z przelewów, ale raczej wyższa administracja może zobaczyć, że wpłaciłem mu 400k i pisałem z nim o tym.  Chciałbym aby administracja rozważyłaby bardziej tę sprawę, a nie odrzucała ze względu co napisał morden na pomocy. Dla mnie kara za oszustwo podczas handlu to wystarczająca kara. + Chce dodać że taką samą umowę ma @Krzychu_BOSS i @Laukart.
Dowody: Najważniejsze dowody poniżej

2021-03-10 12_47_04-Minecraft_ 1.16.4 - Multiplayer (3rd-party Server).png

2021-03-10 12_53_00-Minecraft_ 1.16.4 - Multiplayer (3rd-party Server).png

Moim zdaniem gracz powinien być ukarany 

Nadmienie również,że wyzywa graczy którzy zdążą mu uciec że strefy pvp. 

Poczuł się bo jest w topce pvp,myśląc tak rząda $ za soja co moim zdaniem jest śmieszne, pzdr

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

1 minutę temu, AlixShuffle napisał:

Moim zdaniem SzymoneQ powinien  dostać małą kare ponieważ sojusz za pieniądze? I na dodatek taka suma?   Jestem zaakceptowaniem tej skargi .

Sojusz za pieniądze czy też nie. 

Na ss jasno widać "umowę" pomiędzy nimi,a bana powinien dostać na 2/3 dni conajmniej 

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Według mnie to podchodzi pod oszustwo podczas handlu, ponieważ handel nie dotyczy tylko rzeczy materialnych, ale i też usług, a taką usługą w tym przypadku było jakby nie patrzeć "nie bicie Ciebie". Gracz złamał zasady umowy, więc pieniądze powinny zostać Ci zwrócone + ban dla oskarżonego. 

Za zaakceptowaniem 

• Superka 4

Teraz, bugajska26 napisał:

Według mnie to podchodzi pod oszustwo podczas handlu, ponieważ handel nie dotyczy tylko rzeczy materialnych, ale i też usług, a taką usługą w tym przypadku było jakby nie patrzeć "nie bicie Ciebie". Gracz złamał zasady umowy, więc pieniądze powinny zostać Ci zwrócone + ban dla oskarżonego. 

Za zaakceptowaniem 

Mógł mnie bić jak bym ja złamał jego jedną zasadę: 
-Nie zabijać jego kolegów czego nie zrobiłem.

Za zaakceptowaniem.  Powody u @kamileq27

Nie rozumiem tylko dziwnego komentarza z twojej strony Alix. Uważam, że to jego sprawa za co płaci, ile i dlaczego. Nie ma co się naśmiewać z kogoś, czy tez źle komentować tylko dla tego, że zrobił cos, co dla ciebie jest dziwne.

edit. Jestem również za zmuszeniem Szymonqa na zwrot kosztów. 

Pozdrawiam

Edytowane przez Wariatka_29
  • Superka 2
  • Like 1

Jestem na TAK. Po pierwsze gracz Szymoneq nie tylko w moim przypadku robi "fake sojusze" by zdobywać korzyści wyłącznie dla siebie. Po drugie gracz ten jest chamski w stosunku do mnie, ponieważ pisałem mu na /msg, dlaczego mnie zabił. Według mnie należy mu się kara. Tu macie screenshota:

95O9lzPh.jpg

• Superka 1
  • Like 1

Mod Forum

Za zaakceptowaniem powodu u @kamileq27 

Pozdrawiam 2115

• Superka 2

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem za zaakceptowaniem widać wyraźnie, że gracz jest toksyczny tak jak to przedstawił @Gorssski, również zgadzam się z @kamileq27 i @bugajska26

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

To teraz tak po 1 @kamileq27 jak masz dowody, że wyzywam osoby to podeślij je. Po 2 jakbym brał soja z wszystkimi, którzy go ze mną chcą za darmo nie miałbym z tego nic i nie mógłbym też zdobywać pkt. w pvp, a zależy mi na nich. A co do bana za niby oszustwo to pytałem się administracji, czy mogę zerwać sojusz wcześniej niż się na to umawialiśmy i otrzymałem odpowiedź, że mogę a sojusze bierze się na własną odpowiedzialność. Tutaj dowód. A poza tym otrzymałem info od ziomeczka, że @GazikBott go bił, więc ja zabiłem jego bo miał nie zabijać osób, z którymi mam sojusz (sam napisał, że nie będzie ich bił). Teraz jeszcze zobaczyłem, co napisał @Gorssskii jeżeli bardzo komuś zależy to mogę poszukać w logach co on wcześniej do mnie napisał odnośnie tego, że ja powinienem mu "ssać fiuta" jak sam to określił.

1347369841_sojuszzgazikbott.thumb.JPG.eaacb3312331c8b405fb91189461d3ac.JPG

Edytowane przez SzymoneQ
  • Dislike 3
  • Wrr 2
  • Thinking 1

4 godziny temu, SzymoneQ napisał:

To teraz tak po 1 @kamileq27 jak masz dowody, że wyzywam osoby to podeślij je. Po 2 jakbym brał soja z wszystkimi, którzy go ze mną chcą za darmo nie miałbym z tego nic i nie mógłbym też zdobywać pkt. w pvp, a zależy mi na nich. A co do bana za niby oszustwo to pytałem się administracji, czy mogę zerwać sojusz wcześniej niż się na to umawialiśmy i otrzymałem odpowiedź, że mogę a sojusze bierze się na własną odpowiedzialność. Tutaj dowód. A poza tym otrzymałem info od ziomeczka, że @GazikBott go zabił, więc ja zabiłem jego bo miał nie zabijać osób, z którymi mam sojusz. Teraz jeszcze zobaczyłem, co napisał @Gorssskii jeżeli bardzo komuś zależy to mogę poszukać w logach co on wcześniej do mnie napisał odnośnie tego, że ja powinienem mu "ssać fiuta" jak sam to określił.

To teraz płać mi 2kk

Bo będziesz klepany😂😂

Otrzymałeś 5% za offtopic.//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124

05.04.21r [*]

222.png

Moim zdaniem, patrząc na wiadomość SzymonQ'a, nie powinien dostać bana, ponieważ jasno widać, że ktoś z administracji odpisał mu, że nie dostanie za to bana, więc nie był świadomy, że może za to zostac ukarany. Aczkolwiek wydaje mi się, że @GazikBott mógłby odzyskać hajs.

• Like 1
  • Dislike 2
  • Thinking 1

6 godzin temu, SzymoneQ napisał:

To teraz tak po 1 @kamileq27 jak masz dowody, że wyzywam osoby to podeślij je. Po 2 jakbym brał soja z wszystkimi, którzy go ze mną chcą za darmo nie miałbym z tego nic i nie mógłbym też zdobywać pkt. w pvp, a zależy mi na nich. A co do bana za niby oszustwo to pytałem się administracji, czy mogę zerwać sojusz wcześniej niż się na to umawialiśmy i otrzymałem odpowiedź, że mogę a sojusze bierze się na własną odpowiedzialność. Tutaj dowód. A poza tym otrzymałem info od ziomeczka, że @GazikBott go bił, więc ja zabiłem jego bo miał nie zabijać osób, z którymi mam sojusz (sam napisał, że nie będzie ich bił). Teraz jeszcze zobaczyłem, co napisał @Gorssskii jeżeli bardzo komuś zależy to mogę poszukać w logach co on wcześniej do mnie napisał odnośnie tego, że ja powinienem mu "ssać fiuta" jak sam to określił.

Odniose się tu do niektórych rzeczy. Twój podpunkt 2 nie ma sensu mówisz o sojuszu za darmo, mimo że zapłaciłem ci 400k. A odnoście twojego 'ziomeczka' nie poinformowałeś ani nie próbowałeś się skontaktować w jaki kolwiek sposób ze mną by na ten temat pogadać i ignorujesz moje wiadomości na /msg i nie posiadasz żadnego dowodu, chyba że masz w takim razie podeślij lub napisz jego nick. A co do wypowiedzi mordena nie wypowiem, się bo Morden ma rangę KidMod to jest prawie najniższa ranga i raczej o tym będzie decydowała wyższa administracja czy mnie oszukałeś czy też nie. (Tak przy okazji nie wymieniłeś pisząc z Mordenem wszystkich szczegółów dotyczących rozmowy).

A nawet jeśli nie zasługujesz na bana to fajnie jak byś oddał chociaż hajs, bo sam chyba gdzieś tam w środku wiesz, że to nie honorowo okradać innych przez ich nie wiedze ;).

Pozdrawiam.
Guzior

Edytowane przez GazikBott
  • Superka 1
  • Like 1

Gdy zawieraliśmy sojusz, z tego co pamiętam, informowałem cię, że mam sojusz z marek321, a parę dni temu otrzymałem od niego informację, że prawie go zabiłeś. Co do tego, że odpowiedział mi Morden to po 1 nie pamiętam, czy to rzeczywiście był on, a po 2 nie moje wina, że dostęp do odpowiadania na wiadomości na /pomoc mają osoby, które nie mają pełnej wiedzy na temat kar. Ja otrzymałem taką odpowiedź, więc postąpiłem zgodnie z nią, ponieważ nigdy wcześniej nie zostałem wyprowadzony w pole przez osoby na /pomoc. Co do oddania kasy to możemy się dogadać w tym temacie jeśli nie dostanę bana, a wiem że było to niehonorowe, ale chciałem pomścić kolegę. Sam masz z kimś tam sojusz, więc wiesz jak jest.

Również pozdrawiam.

Edytowane przez SzymoneQ
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...