Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IzITotson

IzITotson69

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: IzITotson
Nick Administratora, który banował: jipsyy

Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: dzisiaj o 22:38
Opis sytuacji: kopałem sobie netheryt i nagle dostałem bana za x-raya a go nie miałem

image.png

Edytowane przez IzITotson69
  • Superka 1
  • Dislike 1

po pierwsze przyznałeś się do posiadania cheatów w odwołaniu a na serwerze tego nie zrobiłeś i tak jak napisałeś jipsyy znalazła w koszu cheaty więc miała prawo ci dać bana na 10 dni

po drugie zła nazwa

odwołanie do odrzucenia

Zrzut ekranu (31).png

Do odrzucenia 

Powody powyżej

+usuń 69 z nicku, bo zapewne nie znasz znaczenia tych zacnych cyfr

Edytowane przez kamileq27
  • Haha 1

05.04.21r [*]

222.png

• Admin Forum
Admin Forum

Przepraszam bardzo, czy to żart? xD

Opisze tutaj jak wyglądała cała sytuacja:

Przez dłuższy czas obserwowałam Cię w netherze. Widziałam, jak za każdym razem idealnie wkopujesz się w miejsce, gdzie ukrywają się pradawne zgliszcza i je sobie zbierasz. Postanowiłam Cię sprawdzić, ponieważ byłam w 100% pewna, że posiadasz x-reya. Wbiłeś bez problemu na TeamSpeak'a, przeniosłam Cię na kanał Administracyjny i tam zaczęło się sprawdzanie. Zapytałam Cię chyba trzy razy, czy na pewno nie przyznajesz się do posiadania cheatów - dodałam również wtedy, że widziałam Twoje wkopywanie się w zgliszcza. Odpowiadałeś, że jesteś czysty i podałeś mi kod do anydeska. Sprawdziłam dokładnie wszystko i nic nie znalazłam, miałam jeszcze zerknąć w jedno miejsce, ale Twój kosz na pulpicie puścił do mnie oczko. Otworzyłam go sobie i bardzo się zdziwiłam, ponieważ miałeś tam x-reya oraz Badliona. Zobaczyłam datę modyfikacji i była ona z tego miesiąca, a na dodatek data usunięcia modyfikacji była z dzisiaj, kilka minut przed sprawdzaniem. Ewidentnie chciałeś tutaj oszukać. Powiedziałam, że musze w tym przypadku nadać Ci blokadę, a Ty się z tym zgodziłeś i po rozmowie rozłączyłeś się z TeamSpeka'a. 

Moim zdaniem blokada nie powinna zostać Ci zdjęta ani skrócona.

• Superka 9

• Administrator
Admin

Za odrzuceniem, powody u @jipsyy. Odczekaj okres bana i wracaj do gry

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Do odrzucenia, powody u @jipsyy

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...