Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

AX_Legends

arise

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: arise
Nick osoby oskarżonej: AX_Legends
Miejsce wydarzenia: jego działka
Data i godzina wydarzenia: 20.03.2021 koło 14
Opis sytuacji: sprawa wygląda tak, napisalem na czacie ze kupie seta 4/3 diax /msg napisal on do mnie umówiliśmy się na 40k i to ze dam mu 20k za 2 itemki jak da to daje mu kolejne 20k a on kolejne 2 itemki zgodzil się, więc dałem mu 20k i po tym wyszedł z serwera. Pisałem na /pomoc ale nikt się nie zainteresował zbytnio sprawą więc piszę tutaj ;c
Dowody: https://imgur.com/a/FcYpTtM

Zrzut ekranu (60).png

Zrzut ekranu (63).png

Zrzut ekranu (62).png

Edytowane przez arise
poprawa ss i opisu

Zrzut ekranu (31).png

Brak opisu sytuacji 

A ss są rozmazane / słabo czytelne 

Narazie do odrzucenia 

EDIT:Wusz facepalm? Napisałem ten kom , gdy ss były w imgur i były nie wyraźne . PZDR

Edytowane przez kamileq27
  • Dislike 1

05.04.21r [*]

222.png

Tak jak napisał @kamileq27, ss są nieczytelne, na ten moment do odrzucenia

Edit: Okej, już widać, że zapłaciłeś te 20k, i w zasadzie na tym urywają się dowody. Także teraz już neutral z przewagą na tak. Byłabym całkowicie na tak, gdyby było widać, że gracz się po tym wylogował.

Edytowane przez Stupidity7900
  • Superka 1
  • Dislike 1

tragiczna jakość screenów uniemożliwia mi oceniemie sytuacji, daj screeny w lepszej rozdzielczości lub dodaj logi z feralnego wydarzenia. Narazie na neutral

Edit.

Po wstawionych nowych screenach ewidentnie widac oszustwo, jestem na tak

Edytowane przez Tede
lepsza jakość screenów
  • Dislike 1

2 godziny temu, arise napisał:

Pisałem na /pomoc ale nikt się nie zainteresował zbytnio sprawą więc piszę tutaj

To poważne oskarżenie, był wtedy ktoś może na serverze? Powinieneś zgłosić skargę na danego administratora skoro ci nie pomógł.

Z wysłanych przez cb ssów widać, że zostałeś oskamowany. Jestem na tak.

• Like 1

Jestem za zaakceptowaniem, dowody są widoczne na ss. Widać, że gracz skorzystał z okazji na zarobienie paru groszy, może następnym razem lepiej by było przez /wymiana albo poproszenie jednego z adminów o bycie obecnym podczas handlu.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...