Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GORACYTATA

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: GORACYTATA
Nick Administratora, który banował: Kazociak_
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało?: 19.03.2021 o około 15:15
Opis sytuacji: A więc tak to było, siedziałem i chciałem wysłać reklame sklepu na waszym serwerze /vw Swinkaaa i przypadkiem wkleiłem wiadomość "Zapraszam [tutaj był link do mojego kanału yt]" myślałem ze mam tamto skopiowane ale okazało sie że była to ta wiadomość, bo przed chwilą wysyłałem Na steam znajomym linka do kanału.
Screen bana:  link do pobrania ss   

https://www.mediafire.com/file/4qwovjt1rgyq97l/Adnotacja+2021-03-19+152030.png/file

Edytowane przez GORACYTATA

- dodaj tagi, albo złapiesz procenty

- reklama to reklama, chociaż jeżeli rzeczywiście była przypadkowa, to kara powinna być niższa, ale tego, że to był przypadek nie da się udowodnić

Do odrzucenia

Edit: Na kanale, który podlinkowałeś są filmy z innych serwerów. Ban jak najbardziej słuszny

Edytowane przez Stupidity7900
  • Haha 1

jeśli udowodnisz ze to był link do yt a nie na inny serwer to jestem za skróceniem kary, bo wtedy to kwalifikuje się raczej do reklamy niechcianej/przypadkowej. O ile też nagrywasz tam z tego serwera a nie z innego. Narazie na nie
-i zła nazwa

Po tym co wkleiłeś to jestem za skróceniem kary do 7 dni, tam pisałeś potem do 2Kamil2, że przypadkowo linka do YT wkleiłeś i to Cię uratowało. Same logi wyglądają na autentyk.

Z jednej strony to tylko link do YT i nie powinno być bana ALE z drugiej strony tym linkiem reklamujesz inne serwery niby jest w logach sprostowanie że wkleiłeś przypadkiem ale jednak reklama jest...

Jestem na neutral z przewagą na nie. 😕

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• Admin Forum
Admin Forum

Blokada zostaje skrócona z permanentnej na 7 dni. Pamiętaj, żeby zawsze przed wysłaniem wiadomości dokładnie ją jeszcze raz przeczytać!!

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...