Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ferNN

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ferN
Nick Administratora, który banował: mordensoldier124
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało?: 16 marca

Opis sytuacji: Zostałem wzięty do sprawdzania pod względem cheatów. Wszedłem na teamspeaka i przyznałem się do posiadania voxelmap. Nie wiedziałem po prostu że dana modyfikacja jest niedozwolona, przyznałem się do posiadania owej modyfikacji leczy nie wykorzystywałem tego w żaden sposób inny niż po prostu zorientowanie się w mieście gdzie jestem. Rozumiem, że źle zrobiłem jednakże proszę o skórcenie bana jeśli jest taka możliwość. Dziękuję z góry za rozpatrzenie wątku.
Screen bana: ...

dowód bana.png

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Ciebie z jego przestrzegania. Wystarczyło na forum przeczytać jakie modyfikacje są niedozwolone a jakich można używać. Do odrzucenia. Odczekaj karę i więcej takich błędów nie popełniaj.

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

• Admin Forum
Admin Forum

Myślę, że @Profesor Nerdzik i @bludgeon16 ładnie tutaj wszystko wyjaśnili. Najlepiej odinstaluj modyfikacje, żeby w przyszłości nie było podobnego problemu. Odwołanie odrzucam, odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!

• Superka 3

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...