Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SzymoneQ

Romek541

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Romek541
Nick osoby oskarżonej: SzymoneQ
Miejsce wydarzenia: Warp s
Data i godzina wydarzenia: 10:50 18.03.2021

Opis sytuacji: Gracz chciał ze mną 1v1 po czym wyskoczył na mnie z kolega wiec zacząłem uciekać a  ten zaczął mnie wyzywać 
Dowody: https://imgur.com/a/hqumPl5

• Opiekun Forum
Opiekun

Brak tagów, ale z podanych dowodów widać, że gracz Cię obraził i powinien zostać ukarany

Jestem za zaakceptowaniem skargi

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Mod Forum

Jestem za zaakceptowaniem dowody widać na ss.

Mod Forum

@SzymoneQ jak masz logi z tej sytuacji to wyślij je tutaj.

3 minuty temu, SzymoneQ napisał:

Masz szczęście Romek, że ja nie porobiłem sobie screen'ów z tym jak ty mnie wyzywałeś i spamowałeś mi na pv. Mogę przyjąć karę albo bana, ale chce powiedzieć, że była to jedynie odpowiedź na jego wcześniejsze dużo gorsze wiadomości, których już nie umieścił na screen'ach. Nie mam zamiaru się kłócić z administracją, ponieważ wiem, że takie zachowanie skutkuje banem, ale jeszcze raz chcę podkreślić, że była to jedynie odpowiedź na jego bardziej toksyczne wiadomości obrażające mnie oraz moją rodzinę. Chciałem przeprosić za moje zachowanie i postaram się, aby więcej się to nie powtórzyło.

Kłamstwo ma krótkie nogi Wszystko można sprawdzić w logach 😘

2 minuty temu, SzymoneQ napisał:

Masz szczęście Romek, że ja nie porobiłem sobie screen'ów z tym jak ty mnie wyzywałeś i spamowałeś mi na pv. Mogę przyjąć karę albo bana, ale chce powiedzieć, że była to jedynie odpowiedź na jego wcześniejsze dużo gorsze wiadomości, których już nie umieścił na screen'ach.

Jeżeli też Cię wyzywał, możesz wstawić logi, inaczej to słowo przeciwko słowu.

Sorki, że przekłamałem prawdę, ale byłem mocno zdenerwowany i zestresowany i pomyślałem, że może mi to jakoś pomóc w sprawie bana. Przyjmę bana za obrazę gracza i zmienię swoje zachowanie. Jeszcze raz sorki za tą sytuację.

• Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...