Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dofusiak
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku w postaci braku tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Dofusiak
Nick Administratora, który banował: Jipsyy
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: kilka dni temu nie pamietam dokladnie 
Opis sytuacji: a znudzilo mi sie troche granie na mc  wiec  pytalem za co jest ban  na edycje i  powiedziano mi ze  za reklame to zareklamowalem jakis server z googla znaleziony  i teraz nudzi mi sie jeszcze bardziej  wiec pytanko czy da sie od tego odwolac czekam na info.
Screen bana: 

image.png

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 3
  • Haha 2

Jestem na tak

Z tego powodu że każdy ma prawo popełnić błąd 

Pozdrawiam 

• Superka 3

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

Na NIE było tego nie robić 😄 ,byłeś poinformowany że jest za to perm było myśleć co się robi a teraz sobie powinieneś poczekać do końca edycji nauczka na przyszłość 

Miłego Odpoczynku 😄 

• Superka 1
  • Like 1
  • Dislike 2
  • Wrr 4

Zobacz obraz źródłowy

Oczywiście do odrzucenia, mogłeś wcześniej myśleć co robisz i jak sam piszesz, wiedziałeś o karze za reklamę. 

//Ogólnie ciekawe zjawisko, gdy osoby nie udzielające się na forum są za zaakceptowaniem. :))

I dziemki za spam wrr, bardzo odpowiedzialne zachowanie. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Jaharis
  • Superka 1
  • Przytulas 1
  • Wrr 4

AWWWWWWWWWWWWWWWWW.PNG.4b9d34aee3e5e760e3c8a72d917ae5d7.PNG

Dostałeś bana na własne życzenie. Skoro Ci się nudziło to po prostu mogłeś przestać grać i wrócić do nas za kilka dni, a tak to zamknąłeś sobie drogę do końca tej edycji. Reklama to reklama. Zostałeś ukarany zgodnie z taryfikatorem, zrobiłeś to z własnej woli, inicjatywy - nie widzę podstaw do roszczeń. Jestem na odrzuceniem.

Większości pewnie się nudzi, jednak jeśli aż tak ci się nudziło to po co chciałeś perma? Dostałeś go na własne życzenie. 

Z drugiej strony jestem jednak za odbanowaniem, bo nie jesteś jakoś bardzo szkodliwy. 

Neutral 

05.04.21r [*]

222.png

Jestem na tak. Za reklamę celową, jaką tutaj mamy do czynienia jest nieszkodliwa i według mnie nie zasługuje ona na perma. Według mnie najlepszym możliwy banem za reklamę celową według mnie to tydzień i mute na chacie 7 dni na serwerze. Gracz nie jest toxyczny i pomaga innym graczom w rozgrywce na realcrafcie.

38 minut temu, Stupidity7900 napisał:

Z jednej strony na nie, bo jednak była reklama, ale z drugiej na tak, czasem podejmuje się nieprzemyślane decyzje.

Generalnie neutral.

this ^ neutral

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• Admin Forum
Admin Forum

Zmieniam kare z permanentnej na 7 dni. Myślę, że warto dać Ci jeszcze jedną szansę, jednak kare też musisz odsiedzieć.

• Superka 3
  • Like 1
  • Przytulas 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...