Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

freeasapdiop
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie tematu wątku oraz brak tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: asapdiop
Nick Administratora, który banował: . modernsolider124
Długość bana: ... 7dni 😞
Kiedy to się stało?:  dnia 16.03 o  okolo 21
Opis sytuacji: . Bylem na warp s  wskoczylem do takiej dziury  . w tej dziurrze zabilem dwoch graczy   potem zostalem przeniesiony do tych pokoji dla podejrzanych.  admin prosil mnie abym wbil  na ts lecz pisalem ze nie moge  bo mi nie dziala  ale niestety tego nie zrozumial i otrzymalem bana. ogolnie  bylem wtedy czysty nic nie uzywalem  moj brat sosarabski124 moze potwierdzic . mam nadzieje ze dostane unbana  pozdrawiam 🙂
Screen bana: image.thumb.png.e3bb0e38129ec6990a8e72df2ee823b3.png

19 minut temu, kamileq27 napisał:

Brak tagów 

Zła nazwa 

I jak ts może nie działać? 

Podejrzane 

Do odrzucenia 

dzis naprawilem ts'a     gdy wchodzilem to pisalo program nie odpowiada lecz dzis udaklo mi sie naprawic 🙂

• Opiekun Forum
Opiekun
5 minut temu, freeasapdiop napisał:

dzis naprawilem ts'a     gdy wchodzilem to pisalo program nie odpowiada lecz dzis udaklo mi sie naprawic 🙂

W tym czasie mogłeś już usunąć cheaty i wszystkie ślady po nich jeśli je miałeś, a nie bez powodu ktoś Cię zgłosił, a mordensoldier wziął na sprawdzanie

Do odrzucenia reszta powodów u @kamileq27, a i raczej unbana nie dostaniesz bo nie wszedłeś na tsa' a kiedy Cię o to prosił morden (mogłeś nawet poprosić o wydłużenie czasu)

Edytowane przez thomass
  • Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

4 minuty temu, freeasapdiop napisał:

Było poinformować administratora o tym. 

Bana dostałeś za brak współpracy

Poczekajmy az 124 się wypowie 

05.04.21r [*]

222.png

nie spełniłeś wymagań do sprawdzania, prosił cię na ts - nie przyszedłeś choć miał podejrzenia... + to do @Tede = do odrzucenia 

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jeżeli wejdziesz na ts3 i nic nie zostanie znalezione to może dostaniesz ub, ale równie dobrze w tym czasie mogłeś wszystko usunąć. Powoływanie się na brata też jest słabe, bo to twoja rodzina i może Cię poprostu kryć.  Mówienie, że byłeś czysty nic nie zmienia. 

Poza tym, co masz na myśli pisząc "byłem wtedy czysty"? Wcześniej coś miałeś?

Krótko mówiąc, do odrzucenia.

Jak dla mnie do odrzuceniaOdkąd zostałeś zbanowany do momentu kiedy TS zaczął działać mogłeś już usunąć niedozwolone modyfikacje. Dobrze, że Ci się udało go naprawić, oby Ci się nigdy nie przydał w takich okolicznościach, ale bana musisz już odczekać 😉 Pozdrawiam i widzimy się na serwie po zakończeniu bana.

[21:25:14] [main/INFO]: [CHAT] Teleportowanie do Asapdiop.
[21:25:27] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Rozpoczynasz sprawdzanie gracza Asapdiop
[21:25:27] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Administrator mordensoldier124 rozpoczął sprawdzanie Asapdiop
[21:25:32] [main/INFO]: [CHAT] Teleportuje do sprawdzanie.
[21:26:28] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  @Asapdiop jesteś sprawdzany! Przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji?
[21:27:33] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124:  @Asapdiop jesteś sprawdzany! Przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji?
[21:27:56] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:nie
[21:28:02] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: To zapraszam na ts.realcraft.pl
[21:28:26] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:nie mogę
[21:28:30] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Dlaczego xD?
[21:29:44] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:a jakie niby mogę miec cheaty??
[21:29:57] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Nwm, np. macro
[21:30:16] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:aha
[21:30:47] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: To przyznajesz się do czegoś, czy wchodzisz na ts3?
[21:31:20] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:ja jestem czysty 🙂
[21:31:42] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Masz 4 minuty na wejście na ts3
[21:31:55] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:co jesli niewbije??
[21:31:55] [main/INFO]: [CHAT] [Vip] Asapdiop: co jesli niewbije??
[21:32:02] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: b a n i k
[21:32:11] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:za nic >???
[21:32:17] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Za brak współpracy
[21:32:47] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:ale ja ci mowie ze nie mogę to co kura
[21:33:28] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: No to możesz przyznać się do tego, co masz
[21:33:44] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:ale ja nic nie mam
[21:33:54] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Na słowo nie uwierzę
[21:34:29] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:to czemu mam dostać bana ??? za to ze jestem czysty xd
[21:34:37] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Nie, za brak współpracy jak już
[21:34:46] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: Masz jeszcze minutkę na wejście na ts3
[21:35:17] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] Asapdiop:jak brak wspolpracy ??? jak nic nie robie 😞
[21:35:27] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: No właśnie w tym problem - nic nie robisz
[21:35:30] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: Asapdiop
[21:35:30] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: mordensoldier124
[21:35:30] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 10 minut
[21:35:36] [main/INFO]: [CHAT] [KidMod] mordensoldier124: i obawiam się że już nic nie zrobisz 😞
[21:35:43] [main/INFO]: [CHAT] [RC] Asapdiop został tymczasowo zbanowany przez mordensoldier124 na 1 tydzień za Cheaty [Brak współpracy]

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 3
  • Like 2

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• Admin Forum
Admin Forum

Wyżej @mordensoldier124 ładnie pokazał, jak wyglądała sytuacja. Nie napisałeś dlaczego nie możesz wbić na ts'a i niepotrzebnie prowadziłeś dyskusje, co tylko marnowało Twój czas. Myślę, że jakbyś współpracował, to udałoby się wam dojść do porozumienia. Odwołanie odrzucam, odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!

• Superka 2

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Przytulas 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...