Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

furry999pl
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

dostałem bana z kolegą prem bana ja za nic poprosiłem kolegę aby udostępniał działke do kopania na beaconie dałem mu dostęp do konta. On dostał pream za omijanie blokad a ja za MK którym nie byłem

dowud że dałem mu haslo

image.png.300a1631c9229c30061b9d9561107811.png

@furry999pl przykro mi, ale moim zdaniem ban jest słuszny. Temat podzielę na punkty ze względu na złożoność.

Omijanie systemu blokad:

Inny gracz nie może zarządzać Twoją działką nawet jeśli jest dodany do niej, to jest celowo zablokowane. Ma to na celu wyeliminowanie kradzieży przedmiotów z działki przez osoby, których Ty osobiście do niej nie upoważniłeś. Ty przekazałeś swoje hasło, żeby tą blokadę ominąć. Ban jest słuszny i uzasadniony. Gwoli ścisłości to Ty też powinieneś dostać bana o takiej samej treści jak kolega, a nie za multikonto.

Udostępnienie poświadczeń:

Celowe przekazanie danych do logowania potraktowałbym jako incydent bezpieczeństwa. Na szczęście w tym wypadku szkodliwość dla serwera jest znikoma. To samo w sobie powinno zakończyć się zablokowaniem konta. Proponuję także, aby zresetować użytkownikowi hasło do konta na forum.

Podsumowując, jestem za odrzuceniem wniosku.

Edytowane przez wigry
  • Superka 1

wigry nie przesadzaj on był na moim koncie aby mi pomuc no ja to rozumiem ale nie powinienem prem bana dostawać a ty nie powinieneś krytykować mojego zaufania do kolegi nie wiem co ty byś napisał gdyby ktoś ci tak napisał bo to jest taki prem za nic a ty jeszcze chcesz żebym bana dostał troche to nie miłe ja se tam poprostu gram

Edytowane przez furry999pl
zapomniałem o szczegle

1.) Brak wzoru

2.) Brak screena bana

3.) Nic nie rozumiem z tego co napisałeś tzn. rozumiem tylko tyle że podałeś komuś swoje hasło i dostałeś bana za MK - więc jeżeli podałeś komuś swoje hasło ten ktoś aby móc wejść bez problemu na Twoje konto musi zgłosić współdzielenie IP w odpowiednim dziale na forum, jak nie zgłosił to dostałeś bana za MK proste i logiczne. 

Więc wniosek z tego jeden podałeś hasło? To jest twój wybór i twoja wina... 

Także do odrzucenia. 

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Do odrzucenia, powody u @wigry

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Jasno i czytelnie wyjaśnione u @wigry

Chcę tylko podrzucić od siebie, że wigry nie krytykował twojego zaufania, tylko podsumował fakty, co by było, gdyby kolega cię okradł, albo wkręcił w jeszcze inną sprawę? Warto zwracać uwagę na różne scenariusze (broń borze nie zrozumcie mnie źle, nie oskarżam owego kolegi).

Do odrzucenia ofc

Wolf~

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...