Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kamilowo2005

kamilowo2005
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Dnia 16.03 dostałem bana na koncie ,,kamilowo2005'' dosłownie przed banem miałem klienta na kopanie na beaconie, który znajduje się na działce mojego kumpla o nazwie ,,furry999pl'' Po dostaniu bana chciałem się zalogować na jego konto, ponieważ podał mi hasło właśnie do udostępniania kopania na beaconie. Po zalogowaniu się po dosłownie 5sek dostałem permamentnego bana za MK na koncie ,,furry999pl". Uważam że ten ban jest niesłuszny, ponieważ nie raz graliśmy we dwóch razem i to nie mogło być moje MK.

dowód ss

https://imgur.com/a/NjZUdqY

• Haha 3

Primo - Brak wzoru 

Secondo - to, że kolega @furry999pl dodał komentarz nie oznacza, że to Twój kolega, bo równie dobrze to konto mogłeś stworzyć na forum tylko na potrzebę 'potwierdzenia'. 

Może jak sobie wejdziecie oboje na ts'a i porozmawiacie z administracją coś się zmieni, na razie dla mnie to nie są dowody. 

Do odrzucenia. 

• Like 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...