Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Podziel się serialem! :D

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Jaki serial ostatnio oglądał*ś? Albo co teraz oglądasz? 

Podziel się z nami! Napisz wady i zalety, krótko go opisz (absolutny zakaz spoilerów!) 🙂

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Oglądam teraz na Netlix "New Amsterdam". Mega mnie wciągnął. Serial o szpitalu, spokojnie bez drastycznych scen 😄 Ma 22 odcinki, więc aż tak szybko nie zleci gdy się wciągniecie, polecam

• Like 1

- - -

• Opiekun Forum
Opiekun

Ja bardzo polecam do obejrzenia na netflixie "Locke & Key", może wydawać się dziecinny, ale jak dla mnie bardzo fajny i warty obejrzenia

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

Polecam również na Netflix "Ginny & Georgia". Niedawno skończyłam, bardzo przyjemny serialik i niekoniecznie tylko dla bab ✌️

• Superka 2
  • Like 1

- - -

Mod Forum

Em ja tam lubie Policjantki i Polcjanci se wieczorkami oglądać 😜

• Superka 1
  • Dislike 1

11 minut temu, paweleq3284 napisał:

ostatnio oglądałem serial Lupin na Netflix, polecam (jest nieco podobny do La Casa De Papel)

też oglądałam, faaaajne i czekam na 2 sezon 😄

W dniu 18.03.2021 o 12:14, Jagoda150 napisał:

Ja bardzo polecam Breaking Bad. Mimo, że nie lubię seriali to ten jest po prostu świetny.

również oglądałam, polecam :]

• Superka 1
  • Like 1

- - -

• Opiekun Forum
Opiekun

Chilling Adventures of Sabrina ❤️ 

• Superka 1

image.png

Na Netflix mogę polecić trzy seriale tj. "Fate: the Winx Saga" Po prostu serial petarda z niecierpliwością wyczekuję drugiego sezonu!

Jeszcze się nie brałam, ale znajomi mówili, że "La Casa de Papel" czyli ten wszechpotężny klasyk jest git.

Jeżeli nie rozumiesz znaczenia La Casa de Papel, to jest to Dom z Papieru tak dla nie wiedzących.

Zapomniałabym, że super jest też Wiedźmin, hitt

Tyle z mojej strony 😘

Wolf~

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Skazany na śmierć, nigdy nie oglądałem lepszego serialu. Fabuła tak wciąga, że nie da się przestać oglądać, dodatkowo serial jest z 2005 roku, a błędów praktycznie nie ma. Serial ma tak dopracowaną fabułę, która daje do myślenia.

• Superka 1

Na netflixie mam już spoooooro obejrzanych seriali i większości już nie pamiętam ale polecam:

"The 100" bardzo fajny serial gdzie skazańcy że statku w kosmosie są wysłani na ziemię aby sprawdzić czy ziemia jest już zdatna do życia 

"The walking dead" to jest coś dla fanów zombie. Serial o świecie zawładniętym przez zombie. Różne grupy walczą o przetrwanie i zbudowanie bezpiecznej osady dla ludzi. Wada: nie wszystkie sezony są w lektorze. 

"Riverdale" serial o miasteczku w którym dzieją się dziwne rzeczy. Nastolatkowie rozwiązują tajemnice mrocznego miasteczka. 

"szkoła dla elity" serial o uczących się nastolatkach, imprezujących. Coś dla ludzi którym nie przeszkadza odmienność religijna, inna orientacja itp. 

"Sex education" jest o chłopcu którego matka jest seksuolożka. On w szkole także zaczyna dawać seks porady. 

"Snowpiercer" w pociągu który nie może stanąć nawet na sekundę żyją ludzie od kilku lat ponieważ na zewnątrz panuje temperatura -100°C. Ludzie podzieleni są na bogatych i tych biednych jednak jedni z nich chcą podbić pociąg. 

"Sposób na morderstwo"  w tym serialu pani adwokat prowadzi lekcje i zrobi wszystko dla uczniów aby ich morderstwo nie wyszło najaw. 

"Once upon a time" serial dla tych którzy lubią baśnie o Kopciuszku, 7 krasnoludkach itd. tyle że tutaj przenosimy się z bajki do świata rzeczywistego za sprawą rzoconej klątwy przez złą królową. W tym serialu wszystkie możliwe bajki się łącza. Wadą tutaj jest ze nie wszystkie sezony są w lektorze. 

"Shadowhunters" tutaj Nocni Łowcy łapią demony oraz życie pewnej studentki zostaje wywrócone do góry nogami gdy dowiaduje się ze należy do świata łowców który stoi na skraju wojny. 

Oczywiście polecam też wspomniany wyżej serial "Lucyfer" po okładce nie przekonał mnie do siebie ale jak to mówią nie oceniaj książki po okładce czy coś takiego 🤣 również wspomniany wyżej serial "Dynastia" także takie trochę bajki dla dorosłych typu "Rick and Morthy", "Paradise PD" są to bajki takie trochę sprośne 😁. Polecam również wspomniany "Lockey&Key" o chłopcu który znajduje różne klucze do różnych drzwi (o ile dobrze pamiętam). 

Myślę że wadą tych seriali jest to że są wciągające. Ja szczerze mówiąc to od wszystkich wymienionych nie mogłem się oderwać całymi dniami xd 

A obecnie to oglądam następne seriale "Riverdale" a i zapomniałem o serialu "W garnituach" jest on o prawnikach a tak bardziej o jednym który dołącza do firmy która przyjmuje prawników tylko po wyższej szkole ale jego bez wyższej szkoły przyjęli. Czemu? Obejrzyjcie sami i się dowiedzcie 😁

Edytowane przez sparkyy

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• Opiekun Forum
Opiekun
W dniu 27.03.2021 o 23:31, sparkyy napisał:

"Shadowhunters" 

O boże tak!!!!!! ❤️ shadowhunters jest kox!

A ja ostatnio obejrzałem "Gambit Królowej" też bardzo fajny, mega mnie wciągnął

• Superka 2

image.png

Kaznodzieja, anioły, śmieszny i wciągający, klimaty dzikiego zachodu - Preacher (Na Prime Video)

Mroczny klimat, choroba psychiczna i bardzo wciągający - Bates Motel

Klasyk - Gra o Tron

Na rozluznienie, bardzo pozytywny i smieszny - Brooklyn Nine Nine

Jedna chwila i cały przeleci, dosyć ciekawy klimat złodziejaszków - Lupin

Krwawy ale jaki dobry - Punisher 

Animowane ale dawno tak mnie żadna animacja nie wciągnęła, mistrzostwo w swojej kategorii - Final Space 

Nordyckie klimaty, bardzo wciągający ale i mający swój klimat - Vikingowie 

Pierwszy sezon, drugi obejrzałem i nie zachwycił mnie tak samo. Horror który jest fenomenalny - Nawiedzony Dom na Wzgórzu

GENIALNY, ŚWIETNY serial który polecam z całego serca, obejrzcie po prostu - Dobry Omen

A to jest już kosmos, dawno mnie tak żaden serial nie wciągnął - The Boys (genialny)

...póki co tyle, jest ogrom seriali które oglądałem ale to na szybko napisane. Polecam Wam serdecznie każdy serial.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...