Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IzITotson

IzITotson69

Wyróżnione odpowiedzi

• Opiekun Forum
Opiekun

Zła nazwa i brak tagów, ban został wydany prawidłowo bo zwyzywałeś gracza, aczkolwiek w taryfikatorze kara maksymalna to blokada 5 godzin, więc sama @jipsyy musi się jeszcze wypowiedzieć

Do odrzucenia

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

brak odpowiedniej nazwy, w dodatku skoro wiesz ze obraziłeś gracza, i to musiały byc poważne obelgi to po co to odwołanie? członek zarządu pewnie wyraził zgode na wyjście poza ramy czasowe przewidywane dla występku który popełniłeś. za odrzuceniem

• Admin Forum
Admin Forum

Nie wiem dlaczego piszesz odwołanie skoro wiesz, że obraziłeś innych graczy, no ale dobrze.  Na swoim koncie dostałeś już kilka banów za obrazę innych graczy. Były to kary na kilka godzin, ale była już również maksymalna. Dostałam dzisiaj dwa linki z dowodami, na których bardzo mocno obraziłeś dwóch graczy w wiadomości prywatnej. Za zgodą osoby z Zarządu wydałam bana na 24h, ponieważ blokada na 5 godzin byłaby tutaj za mała i najpewniej znowu po powrocie zrobiłbyś to samo. Odwołanie odrzucam, mam nadzieję, że przez ten jeden dzień miło odpoczniesz. 

• Wrr 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Wrr 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...