Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Quicendoor

Cool

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:Quicendoor

Nick administratora,który banował:mordensoldier124

Długość bana:5 godzin

Kiedy to się stało?:około godziny 18:24

Opis sytuacji:więc nie wiem dlaczego zostałem zbanowany na serwerze,jedyne co robiłem to przez ostatnie godziny budowałem mój sklep na dzialce,więc nie wiem jak utrudniałem prace administracji.Na chacie przez ten czas prawie nic nie pisałem.

Screen bana:

2021-03-15_18.24.43.png

57 minut temu, Worek napisał:

Nick zbanowanego:Quicendoor

Nick administratora,który banował:mordensoldier124

Długość bana:5 godzin

Kiedy to się stało?:około godziny 18:24

Opis sytuacji:więc nie wiem dlaczego zostałem zbanowany na serwerze,jedyne co robiłem to przez ostatnie godziny budowałem mój sklep na dzialce,więc nie wiem jak utrudniałem prace administracji.Na chacie przez ten czas prawie nic nie pisałem.

Screen bana:

2021-03-15_18.24.43.png

a moje ostatnie napisane wiadomości to: 

[18:17:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: aha pewnie chce coś ukrasc aha

[18:17:58] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: oj

[18:18:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: oj to na forum jest regulamin z karami minimalnymi i maxymalnymi to zobacz sobie

chodziło tutaj o rozmowe z krakerem,ponieważ ktoś go okradł tam gdzie napisalem "aha pewnie chce coś ukrasc aha" nie bylo na serio a i tak mysle ze nie o to tutaj chodziło mordenowi.

10 minut temu, Worek napisał:

a moje ostatnie napisane wiadomości to: 

[18:17:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: aha pewnie chce coś ukrasc aha

[18:17:58] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: oj

[18:18:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Vip] Quicendoor: oj to na forum jest regulamin z karami minimalnymi i maxymalnymi to zobacz sobie

chodziło tutaj o rozmowe z krakerem,ponieważ ktoś go okradł tam gdzie napisalem "aha pewnie chce coś ukrasc aha" nie bylo na serio a i tak mysle ze nie o to tutaj chodziło mordenowi.

jeśli jest tak jak tutaj to za odbanowaniem, moze ktos poczuł sie urażony ale to nie obelga na 5 godzin.

• Admin Forum
Admin Forum

Napisałeś na chacie wiadomość, wprowadzającą graczy w błąd o treści "jutro end". Nowi gracze wierzą w takie rzeczy i później mamy bardzo dużo pytań na ten temat. Odwołanie odrzucam, odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...