Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowak_Lakieras

Nowak_Lakieras
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Nowak_Lakieras
Nick Administratora, który banował: Oldmancats
Długość bana 1 tydzień 2dni 9godzin
Kiedy to się stało?: 14.03.2021 około godziny 23:15
Opis sytuacji: ...

Grając spokojnie na Realcraft zostałem zbanowany za cheaty [bez sprawdzania] zbanował/a mnie oldmancats. Wszedłem od razu na teamspeak'a by dowiedzieć się dlaczego zostałem zbanowany. Dostałem odpowiedz : Latałeś trójzębem gdy na pvp aktualnie nie padał deszcz (Deszcz nie padał u gracza który mnie zgłośił) ,przynajmniej 80% serwera , która chodzi na pvp wie że każdemu deszcz pokazuję się w innym od rębie czasu lub po relogu znika.

Screen bana: ...

obraz_2021-03-15_134001.png

• Przytulas 3
  • Wrr 8

Moim zdaniem ban jak najbardziej słuszny. Nowak jest graczem który lubi się wspomagać niedozwolonymi modyfikacjami, już nie raz został ukarany. Byłem przy rozmowie na teamspeak i z tego co mówił to wywnioskowałem iż zbanowany gracz próbował nawinąć tak zwany "makaron na uszy" administratorce oldmancats. Grałem chwile z nowakiem i wiem jakie z niego jest niezłe ziółko. Chciał bym jeszcze dodać to ze gracz Nowak_Lakieras powinien już dawno być wykluczony z gry na naszym kochanym serwerze.
Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam

• Superka 6
  • Przytulas 1

Wszyscy dobrze wiemy że wszystkie osoby które są przeciw nie lubią Nowaka z tego powodu że jest po prostu od nich lepszy. Bawi się z nimi jak z dziećmi i jeszcze się od niego wywalają. AJAJAJA

Otrzymujesz 5% za Offtopic//bludgeon

Edytowane przez bludgeon16
  • Haha 2
  • Wrr 3

24 minuty temu, michalxdlol2005 napisał:

Wszyscy dobrze wiemy że wszystkie osoby które są przeciw nie lubią Nowaka z tego powodu że jest po prostu od nich lepszy. I bawi się z nimi jak z dziećmi i jeszcze się od niego wywalają. AJAJAJA

Wszyscy dobrze wiemy że osoby które są za przyjeciem ,to jego przydupasy i jakies przegrywy 🙂

• Like 1

xD.PNG

Przechwytywanie2.PNG

24 minuty temu, michalxdlol2005 napisał:

Wszyscy dobrze wiemy że wszystkie osoby które są przeciw nie lubią Nowaka z tego powodu że jest po prostu od nich lepszy. Bawi się z nimi jak z dziećmi i jeszcze się od niego wywalają. AJAJAJA

typ biega na odpale a wy go bronicie nie no fajnie1757978466_winnnn(2).png.6445b5c8e165c748d60fcab0fe7a6b2e.png

• Superka 1
  • Dislike 1

Nie jednego dnia gracze zgłaszali Cię za latanie trójzębem bez deszczu. 

Coś dziwnie często się to zdarza, że tylko Ty masz deszcz w tym jednym miejscu.

• Superka 3

image.png

9 minut temu, michalxdlol2005 napisał:

Każdy ma prawo dać na nie, jak i na tak, a argument, że jest lepszy to nie argument.
Jestem na Nie powody u @_Habla.

Pozdrawiam Guzior

• Superka 1

Teraz, Nowak_Lakieras napisał:

Macro to nie jest cheat tylko wspomagacz nigdy nie używałem makierka na realcrafcie tylko na innych serwerach ktore nie mają z tym problemu

Czyli przyznajesz się że masz macro na komputerze co już samo w sobie jest niedozwolone.

• Superka 3

1 minutę temu, Nowak_Lakieras napisał:

@GazikBott nie gram na innych serwerach od startu tej edycji wiec nie posiadam wszelkich wspomagaczy ktore uzywalem na innych serwerach

To po co wspominasz o innych serwerach?

Edytowane przez GazikBott

2 minuty temu, Nowak_Lakieras napisał:

XD Dlatego bo uzywam ich na innych serwerach aktualnie na nich nie gram ;3

Jednocześnie mogłeś powiedzieć, że wcale go nie używasz kogo obchodzi, że używasz na innych.

Edytowane przez GazikBott

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...