Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Skkrttt
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Wczoraj wieczorkiem okolo 23 bylam w netherze z ludzmi poznanymi w grze, szukalismy spawna ale na miejscu gdzie powinien byc go nie bylo, wiec napisalam do typa ktory stal w poblizu z zapytaniem gdzie spawn, on odpowiedzial mi na to ze go rozwalil. W zwiazku z tym napisalam do jednej z dziewczyn, iz chce go podkopac, bylo to w formie zartu i nie rozumiem czemu dostalam bana poniewaz UWAGA nic nie zrobilam, doslownie, nawet nie bylam dla niego niemila, wyrzucilam mu nawet kilof. Imo niesluszny ban dla mnie wiec prosze o jakis dowod, ze cos zrobilam, bo wnioskuje, ze to on nas zglosil. Nie wiem jak dodawac tagi wiec troche sadge. 

tutaj screen bana

ja mam perma za to, ze ktos sie mnie spytal na jakim serwie dalem mu nazwe nie ip i mam bana na zawsze sadge 😞

Otrzymujesz 5% za Offtopic//bludgeon

Edytowane przez bludgeon16
  • Superka 1

Bez_tytuu.png

2 minuty temu, exe_maks napisał:

ja mam perma za to, ze ktos sie mnie spytal na jakim serwie dalem mu nazwe nie ip i mam bana na zawsze sadge 😞

perm nie jest na zawsze, tylko na edycje misiak 🙂

A do odwołania to na razie na neutral

- brak wzoru

Niech oldmancats się wypowie 

Komputerek UwU

tenor.gif

Brak wzoru 

Nic z tego nie zrozumiałem 

Banik pewnie słuszny, poczekajmy aż oldman się wypowie 

Moim zdaniem do odrzuceniem 

Edytowane przez kamileq27
  • Like 1

05.04.21r [*]

222.png

1 minutę temu, kamileq27 napisał:

Brak wzoru 

Brak tagów 

Nic z tego nie zrozumiałem 

Banik pewnie słuszny, poczekajmy aż oldman się wypowie 

Moim zdaniem do odrzuceniem 

dodalam tagi przeciez, chodzi o to ze nic nie zrobilam a dostalam bana, jeszcze jesli umialabym robic jakies pulapki ale ja jestem noobkiem poteznym

Teraz, Skkrttt napisał:

dodalam tagi przeciez, chodzi o to ze nic nie zrobilam a dostalam bana, jeszcze jesli umialabym robic jakies pulapki ale ja jestem noobkiem poteznym

Oldman musiała cię obserwować przez co dostałaś bana. 

Bez powodu by Ci raczej nie dała 

05.04.21r [*]

222.png

1 minutę temu, kamileq27 napisał:

Oldman musiała cię obserwować przez co dostałaś bana. 

Bez powodu by Ci raczej nie dała 

tez wydaje mi sie, ze nie dalaby mi bez powodu ale jesli mnie obserwowala to chcialabym znac powod, nie wydaje mi sie zebym zrobila cos nie tak

Z opisu tej sytuacji wynika, że bana dostałaś w 100 % niesłusznie, dlaczego? Już wyjaśniam. 

4 godziny temu, Skkrttt napisał:

W zwiazku z tym napisalam do jednej z dziewczyn, iz chce go podkopac, bylo to w formie zartu

Ta dziewczyna cię podkablowała, gdyż na pewno to ona zgłosiła cię do administracji, mimo iż nic złego nie zrobiłaś, na przyszłość lepiej wybieraj sojuszniczki.

Mimo braku zastosowania wzoru, jestem za odbanowaniem cb. Mam nadzieję, że ta sytuacja cię czegoś nauczy.

Pozdrawiam ~eryter22

• Dislike 1

32 minuty temu, Tede napisał:

żart powinien śmieszyć obie strony a tutaj pewnie tak nie było, uber zabawne byłoby wpadnięcie do lawy mając netheryt albo głowke witherowego szkieleta. za odrzuceniem

nie zrobilam nic co moglo spowodowac komus jakiekolwiek szkody, za samo wypowiedzenie czegos, nie obrazajac przy tym nikogo, dostaje dwa dni bana?

• Admin Forum
Admin Forum

Podkopywałaś innych graczy, co jest traktowane jako pułapki i przez takie czyny inny gracz może stracić swoje itemy i ponieść śmierć. Blokada została nadana prawidłowo, więc odwołanie odrzucam. Odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!! 

• Thinking 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...