Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycje co może znacznie poprawić fun z gry

Lord_Strik3r
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Witam,

Przyszedłem tu tak naprawdę wypłakać się z tego co mnie boli i co chciałbym zeby zostało zmienione co mocno poprawi fun z gry.
Także tyczy sie to glownie netheru:

a) griffowanie twierdz - niektórzy niestety niszczą twierdze przez co nie da się farmić wither skeletonów, a nawet jeśli zbiorą się osoby które te twierdze odbudują, zrobią do niej ładny most itd. (przykład z wczoraj, gdzie kilku godzinna praca została jeszcze w ten sam dzień rozwalona) to jest to i tak niszczone, a administracja nie robi z tym nic bo przeciez trzeba miec nagranie, gdzie te osoby robią to jak nikogo wokół nich nie ma - propozycja: plugin na item sprawdzający logi blokow i dzięki temu banowanie takich ludzi.

b) Większy respawn time mobów w netherze - od dwóch dni (ciągłego grania) próbuje zdobyć beacon, zdobyć czaszke graniczy z cudem, dlaczego? Wither szkielety się bardzo mozolnie respią, co w polaczeniu z punktem (a) daje bardzo małe szanse na wydropienie czaszki - propozycja: zwiększenie respawnu wither szkieletów i to co pisałem w punkcie (a)

c) Netherite - rzecz w netherze mistyczna, legendarna, wykopanie samodzielne również graniczy z cudem - fala cheaterów, masa graczy która była tam wcześniej - propozycja: bardzo mała szansa na drop derbisow z netherracka lub innej rudy

Pozdrawiam i liczę na poprawę tych rzeczy 🙂

• Superka 1

Co do punktu a to była propozycja aby zabezpieczyć twierdze aby nie można było rozwalać lecz nie kojarzę czy zaakceptowana była i znaleźć nie mogę. Punkt b o ile się nie mylę respawn szkieletów został zmniejszony z uwagi na to że wartość beacona bardzo zmalała. Co do całości jestem na neutral.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

co do a) to są takie pluginy, ale ok, b) - 👇

W dniu 13.03.2021 o 21:49, sparkyy napisał:

o ile się nie mylę respawn szkieletów został zmniejszony z uwagi na to że wartość beacona bardzo zmalała.

Rozwiń  

co do pkt c) to bezsensu

Sumując - jestem na nie

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Zgadzam się jedynie z a), a co do reszty to sam dużo przebywam na twierdzy i główki lecą bardzo fajnie. Wiec wydaje mi się że, po prostu miałeś pecha co do dropu i tyle. 

ja jestem na tak co do punktu A, w B musiałeś mieć pecha, a w C też jestem na tak, jak się wykopuje te zwykłe surowce z kamienia to czemu nie netheryt z netherracka, ponieważ i tak już pewnie jest wszystko wykopane i dobrze by było mieć jeszcze jakieś ilości tego surowca

• Like 1

W dniu 15.03.2021 o 09:50, bludgeon16 napisał:

A) Niektóre twierdze będą zabezpieczone (jeżeli już nie są).

B) Czaszek i tak jest bardzo dużo, czyli jak widać - da się je zdobyć, a skoro już jest trudno to wyobraź sobie co by było jakby ten drop został jeszcze zwiększony. 

C) Moim zdaniem niepotrzebne - nether jest regenerowany co jakiś czas więc złoża pradawnych zgliszcz ponownie stają się dostępne do wykopania.

Jestem za odrzuceniem.

Rozwiń  

Jestem za odrzuceniem

Powody wyżej 

Nether jednak powinien być regenerowany co 2/3tyg.

Dziś dedlem 3 razy przez dziury 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...