Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycje co może znacznie poprawić fun z gry

Lord_Strik3r
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Witam,

Przyszedłem tu tak naprawdę wypłakać się z tego co mnie boli i co chciałbym zeby zostało zmienione co mocno poprawi fun z gry.
Także tyczy sie to glownie netheru:

a) griffowanie twierdz - niektórzy niestety niszczą twierdze przez co nie da się farmić wither skeletonów, a nawet jeśli zbiorą się osoby które te twierdze odbudują, zrobią do niej ładny most itd. (przykład z wczoraj, gdzie kilku godzinna praca została jeszcze w ten sam dzień rozwalona) to jest to i tak niszczone, a administracja nie robi z tym nic bo przeciez trzeba miec nagranie, gdzie te osoby robią to jak nikogo wokół nich nie ma - propozycja: plugin na item sprawdzający logi blokow i dzięki temu banowanie takich ludzi.

b) Większy respawn time mobów w netherze - od dwóch dni (ciągłego grania) próbuje zdobyć beacon, zdobyć czaszke graniczy z cudem, dlaczego? Wither szkielety się bardzo mozolnie respią, co w polaczeniu z punktem (a) daje bardzo małe szanse na wydropienie czaszki - propozycja: zwiększenie respawnu wither szkieletów i to co pisałem w punkcie (a)

c) Netherite - rzecz w netherze mistyczna, legendarna, wykopanie samodzielne również graniczy z cudem - fala cheaterów, masa graczy która była tam wcześniej - propozycja: bardzo mała szansa na drop derbisow z netherracka lub innej rudy

Pozdrawiam i liczę na poprawę tych rzeczy 🙂

• Superka 1

Co do punktu a to była propozycja aby zabezpieczyć twierdze aby nie można było rozwalać lecz nie kojarzę czy zaakceptowana była i znaleźć nie mogę. Punkt b o ile się nie mylę respawn szkieletów został zmniejszony z uwagi na to że wartość beacona bardzo zmalała. Co do całości jestem na neutral.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

co do a) to są takie pluginy, ale ok, b) - 👇

17 godzin temu, sparkyy napisał:

o ile się nie mylę respawn szkieletów został zmniejszony z uwagi na to że wartość beacona bardzo zmalała.

co do pkt c) to bezsensu

Sumując - jestem na nie

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Zgadzam się jedynie z a), a co do reszty to sam dużo przebywam na twierdzy i główki lecą bardzo fajnie. Wiec wydaje mi się że, po prostu miałeś pecha co do dropu i tyle. 

ja jestem na tak co do punktu A, w B musiałeś mieć pecha, a w C też jestem na tak, jak się wykopuje te zwykłe surowce z kamienia to czemu nie netheryt z netherracka, ponieważ i tak już pewnie jest wszystko wykopane i dobrze by było mieć jeszcze jakieś ilości tego surowca

• Like 1

W dniu 15.03.2021 o 10:50, bludgeon16 napisał:

A) Niektóre twierdze będą zabezpieczone (jeżeli już nie są).

B) Czaszek i tak jest bardzo dużo, czyli jak widać - da się je zdobyć, a skoro już jest trudno to wyobraź sobie co by było jakby ten drop został jeszcze zwiększony. 

C) Moim zdaniem niepotrzebne - nether jest regenerowany co jakiś czas więc złoża pradawnych zgliszcz ponownie stają się dostępne do wykopania.

Jestem za odrzuceniem.

Jestem za odrzuceniem

Powody wyżej 

Nether jednak powinien być regenerowany co 2/3tyg.

Dziś dedlem 3 razy przez dziury 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...