Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

abcdefghijk

klopsikosa

Wyróżnione odpowiedzi

Hej mój nick to abcdefghijk zostałem niesłusznie zbanowany na 10 dni zawsze gram fer play ktoś mnie zgłosił i nie wiedziałem jak zainstalować team speaka czy moglibyście mnie odbanować?

Edytowane przez mordensoldier124

nie wykonywałeś polecen administratora, który prosił Cię o zainstalowanie TeamSpeaka 3, nie zainstalowałeś, wiec dostałeś bana za brak współpracy. W dodatku brak wzoru, jestem za odrzuceniem.

Edytowane przez Tede

Oczywiście ,że za odrzuceniem.

Tłumaczenie "nie wiedziałem jak pobrać ts" jest denne , w necie jest setki poradników jak go pobrać.

Miałeś na to 10min , mogłeś przez ten czas na chillu pić kawke , obejrzeć poradnik i pobrać ts.

Bana dostałeś za brak współpracy , prawdopodobnie nie  poprosiles o wydluzenie czasu , zeby pobrać ts

:d

EDIT: + dodatkowo brak wzoru

Edytowane przez kamileq27

05.04.21r [*]

222.png

Przecież twój nick na serwerze to abcdefgijk🤔 

Zostałeś przeze mnie poinformowany jak pobrać teamspeak i co robić podczas sprawdzania, przez całe 10 minut wolałeś prowadzić ze mną dyskusję kończąc ją tekstem "10 dni kto krótko" także nie rozumiem jaki cel jest tego odwołania skoro jest to niedużo.

Cytat

[14:53:16] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Administrator agatkahihi rozpoczął sprawdzanie abcdefgijk

[14:54:27] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi:  @abcdefgijk przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji?

[14:55:03] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:nie

[14:55:26] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: abcdefgijk
    [14:55:26] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: agatkahihi
    [14:55:26] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 2 minut

[14:55:30] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: jesli nie to zapraszam na TeamSpeak, masz 8 minut

[14:57:26] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:a jak wejść na team spik

[14:57:49] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: musisz go pobrać i połączyć się z naszym ip, ts.realcraft.pl

[14:59:02] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:a jak wejść na team spik

[14:59:18] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: musisz go pobrać i połączyć się z naszym ip, ts.realcraft.pl

[14:59:41] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:a czemu

[14:59:47] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: słucham?

[14:59:59] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:na google play

[15:00:23] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: https://www.teamspeak.com/pl/

[15:01:49] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: abcdefgijk
    [15:01:49] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: agatkahihi
    [15:01:49] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 8 minut

[15:02:42] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:a bana na ile dostane

[15:02:59] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: zaraz na 10d za brak współpracy

[15:03:19] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzana osoba: abcdefgijk
    [15:03:19] [main/INFO]: [CHAT] Administrator: agatkahihi
    [15:03:19] [main/INFO]: [CHAT] Sprawdzany od: 10 minut

[15:03:23] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] abcdefgijk:10 dni to krutko

[15:03:30] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] agatkahihi: tak zdecydowanie

[15:03:43] [main/INFO]: [CHAT] [RC] abcdefgijk został tymczasowo zbanowany przez agatkahihi na 1 tydzień 3 dni za Cheaty [Brak współpracy]

• Superka 1
  • Like 2

Byłem świadkiem całej sytuacji wiec się wypowiem. Było tak, że zostałeś wzięty na sprawdzanie przez @agatkahihi twierdziłeś, ze nie masz czitów i że nie masz ts3. Dostałeś więc 10 minut na pobranie tego tsa jednak wolałeś dalej sprawę przeciągać pytając się jak to włączyć i jakieś inne głupoty. W końcu agatka straciła cierpliwość i dostałeś słusznego bana za brak współpracy. Jestem na nie.

• Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

Myślę, że @agatkahihi tutaj wszystko doskonale wytłumaczyła. Odwołanie odrzucam, odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!

• Superka 2

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...