Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zgredunio

Zgredunio
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Przed rokiem ściągnąłem minecraft prubowałem różnych sposobów puźniej po jakimś czasie zostałem sprawdzany przez Krzycha i już miałem tą aplikację Bedlaion czy jakoś tak on nic nie powiedział na tą aplikację i nic nie znalazł więc nie dostałem bana. Puziniej po jakimś czasie grania zaczęła mnie sprawdzać agatkahihi i powiedziała że aplikacja którą zainstalowałem około przed rokiem powtarzam przed ROKIEM jest niedozwolona i że dostanę bana. Mimo to że kiedy Krzychu mnie sprawdzał nie przyczepił się do tego ale agatkahihi powiedziała że mimo to dostanę bana na 10 dni i dlatego prosze o Unbana na serwerze i mogę zaoferować że przed Unbanem będziecie mnie mogli jeszcze raz sprawdzić i to co będzie podejrzane odinstaluje jak najszybciej☹

Oczywiście , że za odrzuceniem

-brak wzoru

-brak tagów

-miałeś niedozowlone modyfikacje,do czego się przynałeś powyżej

Odczekaj karę i wracaj do gry! 😄

05.04.21r [*]

222.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Jeśli miałeś cheaty na komputerze i zostały wykryte podczas sprawdzania to ban został wydany prawidłowo, nawet jeśli nie używałeś ich lub nie wiedziałeś, że się znajdują na komputerze, bo samo ich posiadanie jest zabronione + brak wzoru.

Do odrzucenia

Lepiej dokładnie sprawdź komputer

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Ja kiedyś nawet grałem na Badlionie i też była sytuacja bez bana. Rozumiem, że nie grałeś na nim tylko miałeś go po prostu na komputerze. Moim zdaniem nie powinno być karane za posiadanie na komputerze tylko sprawdzenie czy dana osoba korzystała z niedozwolonej modyfikacji w danym miesiącu. Czekam na wypowiedź @agatkahihi. Aktualnie jestem Neutral z przewagą na Nie, bo ortografia w oczy kole i brak jakiegokolwiek ładu i składu.

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

2 godziny temu, bialyglock1337 napisał:

Less pisal ze badlion dozwolony xDDD i pisal rowniez ze lunar niedozwolony wiec jestem za zaakceptowaniem pzdr z fartem 

Było to jeszcze przed zmianami w liście niedozwolonych modyfikacji, radzę tam zaglądać.

• Przytulas 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

• Admin Forum
Admin Forum

Od pewnego czasu Badlion jest zabroniony, a Ty go właśnie posiadałeś, więc dostałeś bana. Blokada została nadana poprawnie, więc odwołanie odrzucam. Odczekaj do końca blokady i wracaj do gry!

• Superka 1
  • Wrr 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Wrr 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...