Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

oleczek1337

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: kamileq27
Nick osoby oskarżonej:  oleczek1337
Miejsce wydarzenia: serwer mc
Data i godzina wydarzenia: 11.03.21 kolo 14.50
Opis sytuacji: Siedzę sobie na surowcowej , widzę ze skacze oskarżony za linie w netherytowym secie,więc postanawiam uciekać , gdyż nie dałbym rady . Napisałem mu na pv wiadomościi "ezz".  Więc odpisał mi w taki sposób jak na ss / ból dupska że zdążyłem wpisać home ;/
Dowody:  https://imgur.com/vGKtbAf

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Haha 1

05.04.21r [*]

222.png

2 minuty temu, Crogiler napisał:

Hahahahah uciekł i się spłakał sadge. Powodzonka w oskarżaniu kc ❤️  

Nie spłakałem , to ty  ból dupska miałeś ze wpisalem home , dlatego najlepsza opcją jest wyzywanko matki🙂

Oskarzenie jak najbardziej poprawne ❤️

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Jak już napisałem powodzonka ❤️ nie chce mi się ani ciebie wyzywać a skarg nie piszę się na wszystko i na wszystkich od tego jest administrafja na SERWERZE 😘

Otrzymałeś 5% za offtopic.//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1

6 minut temu, Crogiler napisał:

Jak już napisałem powodzonka ❤️ nie chce mi się ani ciebie wyzywać a skarg nie piszę się na wszystko i na wszystkich od tego jest administrafja na forum 😘

crogiler nie kumam twoich wypowiedzi w tym momencie, nie wnosza nic kompletnie jedno wiellkie calutkie nic wiec lepiej je usun bo dostaniesz % za offtop i  sa po prostu chamskie

//@edit @Crogiler

image.png.262e88a80abf49f4d5c13f86c8fee7f9.png????

//@edit2 @Crogiler właśnie ty sam pokazałeś swój poziom mówiąc do kogoś, że jest dzieckiem, poniewaz zglosił na cb zażalenie. sam jakoś wielki n jestem ale szanuj blixniego jak sb samego. jezeli ja bym je zlozyl to by takich tekscików nie było, więc polecam zastanowić się nad swoim zachowaniem, oraz nabyc pokory w stosunku do ludzi, npzdr

Edytowane przez Klusek
  • Superka 2

1 minutę temu, Klusek napisał:

crogiler nie kumam twoich wypowiedzi w tym momencie, nie wnosza nic kompletnie jedno wiellkie calutkie nic wiec lepiej je usun bo dostaniesz % za offtop i  sa po prostu chamskie

Klusek poprawiłem wypowiedź chodziło mi o serwer nie forum 

Za odrzuceniem,  Nie do końca rozumiem tę skargę, ponieważ takie rzeczy zgłasza się na /zglos, a na ss nie widzę jakiegoś wyzywania. 

Edit. Skoro nie było żadnego administratora i nie miałeś jak tego zgłosić, to cofam tamto co napisałam, lecz dalej jestem za odrzuceniem 😕 ja tam nie widze dosłownej obrazy, a swoje zdanie może wybronić na różne sposoby, gdyż można je różnie zinterpretować. Nawet jeśli zaakceptują skargę, to gracz prawdopodobnie nic oprócz krótkiego bana nie dostanie 😕 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Wariatka_29

1 godzinę temu, Wariatka_29 napisał:

Za odrzuceniem,  Nie do końca rozumiem tę skargę, ponieważ takie rzeczy zgłasza się na /zglos, a na ss nie widzę jakiegoś wyzywania.

Niestety, w tym czasie nie było żadnego administratora na serwerze przez długi czas, gdyby był napewno bym tam zgłosił.

Jednakże jeśli twoim zdaniem jechanie po rodzicach jest Spoczko to okej rozumiem.

EDIT:Jeszcze sobie pozwolę dorzucić część twojego podania Crogiler

13. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [Tak/Nie]: ...

Tak, znam.

14. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami Administratora na TeamSpeak3? [Tak/Niezupełnie]: ...

Tak, potrafię.

15. Czy jesteś w stanie bezstronnie i obiektywnie rozwiązywać spory? [Tak/Nie]: ....

Jestem w stanie rozwiązywać je bezstronnie, faworyzacji na serwerze nie popieram.

Oczywiście nie ma nic związane ze skargi, ale skoro pisałeś podanie to przypadkiem nie powinieneś pomagać graczom, a nie  wchodzić z nimi w konflikty?

Edytowane przez kamileq27

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...