Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Maj0rMonogram

piechix333

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: piechix333
Nick osoby oskarżonej: Maj0rMonogram
Miejsce wydarzenia: serwer w minecrafcie
Data i godzina wydarzenia:  okolice godziny 9:00 11,03,2021
Opis sytuacji:Prowadzilem wojny magazynowe gdy gracz wygral itemy dodalem go zeby zebral rzeczy.Powiedzial ze nie ma miejsca i idzie odlozyc ale on tepnąl sie na moje /p h zabral jakies smieci i szulkery pełne itemów o wartosci okolo 800 K.Nie mam wystarczających dowodów żeby udowodnic kradziez ale ostrzegam innych graczy i administracje ze ten gracz w razie wątpliwosci jest zdolny do takich rzeczy.

Dowody : niewystarczające

Witam serdecznie wszystkich!

W odpowiedzi na skargę chciałbym przekazać iż, gracz piechix333 nie posiada dowodów. A więc skąd może wiedzieć, że popełniony czyn zrobiłem akurat ja? Pozwolę sobie przytoczyć kilka punktów z regulaminu serwera.

image.png.5d25cf5d67d5bfc42144fa58eafdc86a.png

Punkt 12.1.1 "gdy właściciel działki posiada jednoznaczne dowody."

Gracz piechix333 nie posiada żadnych dowodów oskarżających mnie. Owszem była prowadzona licytacja magazynów, wygrałem magazyn. Lecz musiałem pójść na działkę położyć przedmioty do skrzyń, gdyż miałem ich już po prostu za dużo(wygrałem 2 magazyny). Więc jakim prawem bez podstawnie, bez dowodów oczernia mnie o kradzież?

Nie będę się rozpisywać co do każdego punktu, co do całej sytuacji. Dodam tylko, że oczerniając mnie w taki sposób, dodatkowo bezpodstawnie czuję się urażony. Gracz nie posiada żadnych dowodów, że akurat ja popełniłem ten czyn.

niestety dla ciebie wiem ze to ty bo byles jedyny dodany do dzialki

48 minut temu, MajorMonogram napisał:

Witam serdecznie wszystkich!

W odpowiedzi na skargę chciałbym przekazać iż, gracz piechix333 nie posiada dowodów. A więc skąd może wiedzieć, że popełniony czyn zrobiłem akurat ja? Pozwolę sobie przytoczyć kilka punktów z regulaminu serwera.

image.png.5d25cf5d67d5bfc42144fa58eafdc86a.png

Punkt 12.1.1 "gdy właściciel działki posiada jednoznaczne dowody."

Gracz piechix333 nie posiada żadnych dowodów oskarżających mnie. Owszem była prowadzona licytacja magazynów, wygrałem magazyn. Lecz musiałem pójść na działkę położyć przedmioty do skrzyń, gdyż miałem ich już po prostu za dużo(wygrałem 2 magazyny). Więc jakim prawem bez podstawnie, bez dowodów oczernia mnie o kradzież?

Nie będę się rozpisywać co do każdego punktu, co do całej sytuacji. Dodam tylko, że oczerniając mnie w taki sposób, dodatkowo bezpodstawnie czuję się urażony. Gracz nie posiada żadnych dowodów, że akurat ja popełniłem ten czyn.

dodam ze nie obchodzą mnie te itemy tylko lojalnosc garcza

2 minuty temu, piechix333 napisał:

niestety dla ciebie wiem ze to ty bo byles jedyny dodany do dzialki

Z tego co się orientuję to działki są dodani: KrychaMieczXD oraz AdamJokerek. Skończ już kłamać, oczerniać bezpodstawnie. Na dziś swoje wypowiedzi kończę, dałem odpowiednie argumenty na niewinność. Do widzenia

Teraz, MajorMonogram napisał:

Z tego co się orientuję to działki są dodani: KrychaMieczXD oraz AdamJokerek. Skończ już kłamać, oczerniać bezpodstawnie. Na dziś swoje wypowiedzi kończę, dałem odpowiednie argumenty na niewinność. Do widzenia

tylko ze oni  nie są dodani XD przed eventem ich usunelem

1 minutę temu, piechix333 napisał:

tylko ze oni  nie są dodani XD przed eventem ich usunelem

I teraz się sam wkopałeś. O godzinie 10:23 specjalnie poszedłem na twoje /vw, aby sprawdzić czy są dalej dodani, owszem byli. Po mojej odpowiedzi ostatniej odpowiedzi w skardze, gdzie przytoczyłem ich temat nagle ich usunąłeś. Dowody wrzucam poniżej. Skończ już kłamać, bo tylko się pogrążasz i próbujesz wrobić mnie w coś czego nie zrobiłem.

10:23 KrychaMieczXD oraz AdamJokerek są dodani do działki

dodani.thumb.png.6d046efe55e4d87144af62d43c978828.png 

10:26 Minutę po mojej ostatniej wypowiedzi w skardze zostali nagle usunięci

dodani1.thumb.png.b7079f77ca145659058b75334aecc7fe.png

Na ten moment kończę swoje wypowiedzi w skardze. Czekam na rozwój sytuacji oraz opinie Administracji. A Tobie piechix333 proponuję abyś skończył oczerniać, kłamać. Nie masz żadnych dowodów na nic i próbujesz wrobić w to mnie.

33 minuty temu, MajorMonogram napisał:

I teraz się sam wkopałeś. O godzinie 10:23 specjalnie poszedłem na twoje /vw, aby sprawdzić czy są dalej dodani, owszem byli. Po mojej odpowiedzi ostatniej odpowiedzi w skardze, gdzie przytoczyłem ich temat nagle ich usunąłeś. Dowody wrzucam poniżej. Skończ już kłamać, bo tylko się pogrążasz i próbujesz wrobić mnie w coś czego nie zrobiłem.

Na ten moment kończę swoje wypowiedzi w skardze. Czekam na rozwój sytuacji oraz opinie Administracji. A Tobie piechix333 proponuję abyś skończył oczerniać, kłamać. Nie masz żadnych dowodów na nic i próbujesz wrobić w to mnie.

dodalem ich po evencie .ta sytuacja wynikla o 9:00 naucz sie czytac a pozatym moge dodawac kiedy chce i kogo chce i testowac rózne rzeczy.akurat testowalem blok mechanizmów bo nie wiedzialem czy dziala

a dodaje jeszcze do bloku mechanizmów sprawdzalismy po to bo dwie osoby w jakis sposob u mnie sie przebugowaly 

Edytowane przez piechix333

jak chcesz sie ze mną kłucic to chodz na discorda tutaj nie mam zamiaru

Otrzymałeś 20% za offtopic. Otrzymujesz % za niezliczone wiadomości niezwiązane z tematem, resztę wpisów połączyłem//Less_Than3.

Edytowane przez Less_Than3
  • Haha 1

14 minut temu, MajorMonogram napisał:

a jesli chodzi o usuwanie to moge bawic sie jak ty .nie masz ss dowodu jak wpisuje komendy /d usun adamjokerek ,/d usun krychamieczxd

Do odrzucenia

brak dowdów

kłamstwa w opisie / dodani są także inni gracze

sam bierzesz odpowiedzialność za to ,że kogos dodajesz do działki.

Po zat ym mogleś rozwalić skrzynie i by sobie zebrał , bez sensu go dodałeś 

PZDR

05.04.21r [*]

222.png

2 godziny temu, piechix333 napisał:

dodalem ich po evencie .ta sytuacja wynikla o 9:00 naucz sie czytac a pozatym moge dodawac kiedy chce i kogo chce i testowac rózne rzeczy.akurat testowalem blok mechanizmów bo nie wiedzialem czy dziala

a dodaje jeszcze do bloku mechanizmów sprawdzalismy po to bo dwie osoby w jakis sposob u mnie sie przebugowaly 

Jeszcze odnośnie tego.

Kolejne twoje kłamstwo, zadajesz się z nimi od krótkiego czasu. 

Przechodząc kilka dni temu po działkach , spodobal mi sie twój zamek , powyżej podani gracze których podobno dodałeś po evencie , byli dodani już wcześniej.

także przestań się ośmieszać.

PZDR

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...