Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycja surowcowej

Senku

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Senku
- Propozycja dotyczy (tytuł):Surowcowa mapka
- Opis propozycji: Powiekszenie mapki Surowcowej o chociaz 5k kratek a nie 3k jak teraz jest bo jest za mala oraz odnowienie jej bo wszystko juz obrabowane procz tego wszyscy wiesniaki zabite przez graczy na tej mapce jak sie znajdzie jakas wioske to nie ma w niej nic. kopalcje oraz swiatynie tez obrabowane. Nie wiem jak tam z Netherem jest ale tez powinno sie robic reset tych mapek co tydzien.
- Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 3
  • Like 1

Na Tak!

Poszłam na pustynię po kaktusy. Pustki. Ni kaktusów, ni tych krzaczków i dużo stone nie wiadomo po co 😕

Ułatwi to sprawę, a o netherze nawet nie mówię.

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

malo tego na tyle osob mapka surowcowa jest za mala dajcie co najmniej na 50k kratek ja by kazdy mogl sie popisac czyms zdobyc materialy i cos wyeksplorowac bo na te chwile rozgrywka staje sie nudna by zdobyc cos to trzeba kupic od inneo gracza co to ma mapke 3k kratek to sam przekopalem w 2 dni pod ziemia wiec nie ma to sensu by byla mapka 3k kratek dajcie co namniej od 10k do 50k kratek. powiekszenie mapki surowcowej nie powinien stanowic problem dla administracji serwera. Nie oszukujmy sie zbudowalem domek na dzialce i tyle z tej rozgrywki mam co nic az chce sie przestac grac na serwerze bo nie ma co na nim robic ani co pozwiedzac ani co wydobyc ani czego poszukac. Nawet swiatynie na mapce 3k kratek istnieja w ilosci 3 max 4 bo to nie jest czesta budowla na serwerze jest po 400 osob w dzien jak kazdy wejdzie na surowcowa chociaz raz dziennie to swiatyn nie ma nie ma kaktusow nie ma kakaowca nie ma wiosek z wieśniakami. Szkoda by tak fajny serwer mial podupasc na graczach tylko dla tego ze jako iz jest to serwer FreeBuild trzeba wszystko kupowac prawie bo o wlasnych silach nie da sie tego zdobyc. To odbiera cala przyjemnosc z gry.

Edytowane przez Senku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...