Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Krecik06

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Krecik06
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: 2dni
Kiedy to się stało?: Sam nie wiem wyszedłem z serwera następnego dnia patrze i mam bana
Opis sytuacji: Spytałem się w pomocy ''Co mam zrobić jak zapłaciłem graczowi a on wyszedł z serwera'' jipsyy odpisała czy mam jakieś dowody i że mam je wysłać na forum 
Screen bana: 

Przechwytywanie.PNG

• Wow 1
  • Thinking 1

Bez tytułu.png

Bana otrzymałeś tak jak widać na załączonym obrazku za "Zniewagę Administracji". Nie było to spowodowane pytaniem na pomocy tylko czymś co zaszło wcześniej/później. Poczekamy na jipsyy i wszystko będzie jasne.

Edytowane przez Less_Than3

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

• Admin Forum
Admin Forum

Blokada została nadana za inną wiadomość wysłaną na /pomoc, nie za tę, o której wspomniałeś w opisie sytuacji. Poniżej wstawiam logi wiadomości, za którą nadałam Ci blokadę:

[22:03:35] [main/INFO]: [CHAT] [DYŻUR] Krecik06: pierdole ten jebany serwer i chce powiedzieć

Na przyszłość pamiętaj, żeby nie pisać takich wiadomości, ponieważ jak widać, kończy się to banem. 

20 minut temu, jipsyy napisał:

Blokada została nadana za inną wiadomość wysłaną na /pomoc, nie za tę, o której wspomniałeś w opisie sytuacji. Poniżej wstawiam logi wiadomości, za którą nadałam Ci blokadę:

[22:03:35] [main/INFO]: [CHAT] [DYŻUR] Krecik06: pierdole ten jebany serwer i chce powiedzieć

Na przyszłość pamiętaj, żeby nie pisać takich wiadomości, ponieważ jak widać, kończy się to banem. 

ja tego nie napisałe o 22 mam już koputer zablokowany

Bez tytułu.png

chciałbym zaznaczyć,ze grałem z krecikiem wczoraj i o jakoś 21.20 skończyliśmy. krecik ma blokadę na kompa do 22.00.wiec jakim cudem miał pisać takie rzeczy o 22.05? A krecik lubi ten serwer rozmawiam z nim zawsze na dc jest miły itd więc jestem pewny ze tego nie napisał. ciekawe jest tez to, ze grasz Mr_lisek oscamowal go z 800k. a więc, żeby się uchronić mógł wejść na konto krecika i pozbyć się go. dziękuję

• Superka 1

Bez_tytuu.png

55 minut temu, exe_maks napisał:

chciałbym zaznaczyć,ze grałem z krecikiem wczoraj i o jakoś 21.20 skończyliśmy. krecik ma blokadę na kompa do 22.00.wiec jakim cudem miał pisać takie rzeczy o 22.05? A krecik lubi ten serwer rozmawiam z nim zawsze na dc jest miły itd więc jestem pewny ze tego nie napisał. ciekawe jest tez to, ze grasz Mr_lisek oscamowal go z 800k. a więc, żeby się uchronić mógł wejść na konto krecika i pozbyć się go. dziękuję

dzk

Otrzymałeś 5% za offtopic.//Wiadomość nie wnosi nic do odwołania z wyrazami szacunku, Less_Than3.

Edytowane przez Less_Than3

Bez tytułu.png

6 minut temu, exe_maks napisał:

ze grasz Mr_lisek oscamowal go z 800k. a więc, żeby się uchronić mógł wejść na konto krecika i pozbyć się go. ziękuję

Teoria ciekawa, ale praktycznie niemożliwa (chyba, że jestem w błędzie, można mi to wygarnąć) wchodząc na serwer jest logowanie. Nie ma szans, że Mr_lisek znałby owe hasło krecika, chyba, że on je rozdaje każdemu napotkanemu. Czuję się teraz trochę zmieszana, ale jednak "pozbyć się" to chyba przesadne posunięcie i najzwyklejsze oskarżanie bez dowodów ze strony osób przytaczających tą sprawę. Takie moje zdanie.

Pozdrowionka!

Wolf~

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

1 minutę temu, Tede napisał:

to ktoś sie włamał czy jak? albo moze samo sie napisało. jeśli dasz jakiś dowod ze to nie ty byłeś to jak najbardziej za odbanowaniem

Teraz, _SireenWolf_ napisał:

Teoria ciekawa, ale praktycznie niemożliwa (chyba, że jestem w błędzie, można mi to wygarnąć) wchodząc na serwer jest logowanie. Nie ma szans, że Mr_lisek znałby owe hasło krecika, chyba, że on je rozdaje każdemu napotkanemu. Czuję się teraz trochę zmieszana, ale jednak "pozbyć się" to chyba przesadne posunięcie i najzwyklejsze oskarżanie bez dowodów ze strony osób przytaczających tą sprawę. Takie moje zdanie.

Pozdrowionka!

Wolf~

Ale my graliśmy i jak wychodzi z rlcrafta wystarczy se nick zmienić i wejśc i nie musisz wpisać hasła, a hasło trzeba wpisac dopiero następnego dnia

Bez tytułu.png

49 minut temu, Krecik06 napisał:

Ale my graliśmy i jak wychodzi z rlcrafta wystarczy se nick zmienić i wejśc i nie musisz wpisać hasła, a hasło trzeba wpisac dopiero następnego dnia

to tak nie działa. loguje Cię automatycznie tylko na tym samym ip na ktorym się logowałeś.

• Admin Forum
Admin Forum

Po dokładnym wyjaśnieniu sprawy akceptuje odwołanie. Gracz, który włamał się na konto zostanie ukarany!

• Superka 2
  • Wow 3

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...