Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

danie uprawnienia do anonimowanych obrazków

arise

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick : arise
Propozycja dotyczy : zmiana istniejącej rzeczy 
 Opis propozycji: mianowicie chodzi o danie uprawnienia do ustawiania anonimowanych obrazków na forum
 Dodatkowe SS'y: gdy chce sie ustawic anonimowany obrazek wyskakuje cos takiego 

ssrlpropo.png

Zrzut ekranu (31).png

Jeśli masz na myśli GIF, to takowy można ustawić. Nie wiem co znajduje się na tym ssie gdyż aktualnie zdjęcia na forum są niedostępne, jeśli coś się zmieni również zaktualizuję swoją odpowiedź.

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

jestem za zaakceptowaniem bo z jakiegos nieznanego i niezrozumialego mi powodu takiego obrazka ustawic nie mozna i jest to autentyk bo sam chcialem ale nie moglem

//@edit chodzi oczywiscie o obrazy w formacie .gif

przepraszam, ze robię w osobnym poście, ale chce pokazać niekonsekwencje, gdzie jest napisane, iż można takich obrazków, a następnie komunikat, ze nie mamy uprawnień do tego.

image.thumb.png.e47d6ad3542319febe7dd1aea2cd4975.png

ja mam pytanie, dlaczego nam tego nie wolno? wiele razy się o to pytałem, odpowiedzi nie uzyskałem

ps proszę o polaczenie postu z poprzednim, ponieważ nie mogę go wyedytowac

połączono posty//bludgeon

Edytowane przez Klusek
  • Thinking 1

W dniu 9.03.2021 o 15:37, Klusek napisał:

jestem za zaakceptowaniem bo z jakiegos nieznanego i niezrozumialego mi powodu takiego obrazka ustawic nie mozna i jest to autentyk bo sam chcialem ale nie moglem

//@edit chodzi oczywiscie o obrazy w formacie .gif

this ^ jestem na tak

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...