Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Frandek_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Frandek
Nick osoby oskarżonej: pozioma
Miejsce wydarzenia: Minecraft (W czasie eventu spleef)
Data i godzina wydarzenia: 07.03.2021 ok. 17
Opis sytuacji: Podczas eventu pisałem poziomej że przegra (napisałem tak trzy razy) i jak faktycznie przegrała to napisała najpierw ,,Morda psie". W kolejnej rundzie podkopałem ją i się zdenerwowała i napisała to co jest w ss (zacenzurowane).
Dowody: image.png.5e254651ad2225fc19261bc55b9e7901.png

image.png.97db3fb5e6186adf85937f7db5d322e6.png

• Haha 2

imageproxy.png

1 minutę temu, Bartek_1912 napisał:

za ukaraniem gracza, chociaz rzeczywiście potrafisz doprowadzic kogos do puszczenia nerwow i ciagle prowokujesz, zeby tylko poleciec pozniej zglosic kgoos na forum

Trzeba zachować spokój ducha :v

• Superka 1

imageproxy.png

Mimo iż oskarżany w tej skardze gracz pomagał mi wczoraj szukać dziewczyny, to niestety ale dowody zawarte w tej skardze (logi, które nie wiadomo czy są prawdziwe, bo mogłeś je podrobić, w co bardzooo wątpię), wskazują na oczywistą winę oskarżonego i powinien dostać za to bana. Dodam też, że w tej sytuacji ty też nie jesteś bez winy bo go sprowokowałeś, pewnie ja też w jego sytuacji bym się wkurzył (i nie tylko ja). Jestem za zbanowaniem was obojga, jego za obrazę a ciebie za prowokację innego gracza. 

• Haha 1
  • Wrr 1

Nawet jeśli pisał prowokacje to takie rzeczy się olewa ale jak widać @pozioma pokazał/a że jest kwiatem lotosu i oazą spokoju wyrzucając z siebie niepotrzebne słowa. Moim zdaniem należy się ban i podczas tego bana zaczerpnąć wiedzy i świeżego powietrza

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...