Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

oligamespro

nfd

Wyróżnione odpowiedzi

1. nfd

oskarżony oligamespro

2.Serwer MC

3. 17.50 5.03.2021r.

4. gracz oligamespro pisze na czacie że oddaje klucz do magicznej skrzynki za 16 diax. Tepam się do niego. Następnie proponuje mu wymianę 8 diax-klucz-8 diax, na co oligamespro się nie zgadza. Ostatecznie rzucam mu diax, on po dłuższej chwili rzuca przycisk. Jako że nie miałem miejsca w widocznych slotach eq skapnąłem się dopiero po wpisaniu /p h i próbie otwarcia skrzynki. Napisałem co gracza "No i co rzuciłeś kamienny przycisk" (napisałem to samo do koookss przez przypadek(miss)) na co on odpisuje " to się nazywa zarombisty scam ;)" i lognął z serwera

https://imgur.com/a/lKCTKhh

Bez tytułu.png

Edytowane przez nfd

Brakuje mi tu zastosowania do wzoru i logów że po prostu on pisał gdzieś wcześniej o tym "kluczu" ale maybe to tylko moje czepianie się. Generalnie neutral i nie pisze się w skardze proponowanej blokady...

// edit sory slepa jestem nie widzialam ze to pisze na dole ale i tak dalej neutral

Edytowane przez __Chanhee__
  • Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Dzisiaj ten gracz otrzymał ode mnie bana za oszustwo w handlu (również zakup "kluczy").

Niech administracja zdecyduje, czy kara będzie zwiększona, jeśli ofiar jest więcej.

• Superka 2

image.png

Kara powinna zostać zwiększona @xKitka bo takich ludzi będzie więcej. Niech administracja pokaże solidną rękę sprawiedliwości. Moim zdaniem kara powinna zostać wydłużona.

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...