Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Empro11

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego : Empro11
Nick Administratora, który banował: 
Długość bana: 2d
Kiedy to się stało?: 03.03.2021
Opis sytuacji: (Wiem że pisze drugi raz) nie rozumiem tego dostałam bana na serwerze niby za oszustwo podczas handlu nawet się z tą osobą nie zamieniłam za nic tylko chciałam chyba pisaliśmy tak z 10 minut i odrazu odstałam bana za oszustwo ale ja jej nic nie zrobiłam i nie wiem jakie są podstawy tego bana to że CHCIAŁAM się wymienić ? i tylko pisałam rozumiem jak by była wymiana /po wymianie to wtedy a pozatym ja gram od niedawna na tym serwerze i mam tam dużo znajomych i według mnie ban za tak naprawde pisanie nie jest fajny i bardzo bym prosiła o od banowanie i nie rozumiem tuż po napisaniu do tej osoby dostałam bana 😞 (bardzo prosze o jeszcze jedno przemyślenie)
Screen bana: 2021-02-26_22_50_06.thumb.png.7308166d0923d29a19145d1b5650ddcc.png

2021-03-03_22.16.58.png

• Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

W powodzie bana masz napisane za co on został nadany. Oszustwo jest zabronione, a to, że jesteś nowa, nie zwalnia Cię z przestrzegania regulaminu. 

Od jednej blokady można odwołać się tylko raz, więc odwołanie jestem zmuszona odrzucić.

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...