Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Aktywność

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): __sparkyy__
- Propozycja dotyczy (tytuł): Aktywności na forum
- Opis propozycji: Ostatnio tak sobie przeglądając forum pomyślałem o tym aby wprowadzić tak jakby topczas. Wyglądało by tak że wygrywała by osoba która poświęciła najwięcej czasu na forum może być tygodniowo może być miesięcznie, ale wydaje mi się że tygodniowo byłoby lepiej. Nagrodą by był 1 pkt reputki. Wyświetlało by się to w ten sam sposób tak jak info "Ostatnia wygrana" w reputkach. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

33 minuty temu, sparkyy napisał:

Wyglądało by tak że wygrywała by osoba która poświęciła najwięcej czasu na forum może być tygodniowo może być miesięcznie, ale wydaje mi się że tygodniowo byłoby lepiej

Bez sensu, bo możesz mieć cały czas w tle odpaloną stronę servera z auto odświeżaniem i w taki sposób mógłbyś sobie czas wbijać. Nagroda 1 pkt reputki również jest do kitu. Jestem na nie.

• Like 1
  • Thinking 1

Narazie neutral  powody powyżej 

3 godziny temu, eryter22 napisał:

Bez sensu, bo możesz mieć cały czas w tle odpaloną stronę servera z auto odświeżaniem i w taki sposób mógłbyś sobie czas wbijać. Nagroda 1 pkt reputki również jest do kitu. Jestem na nie.

• Thinking 1

05.04.21r [*]

222.png

Wprowadzenie miernika czasu - fajny pomysł. Nagradzanie Graczy, za największą aktywność jest jednak sprawą dość problematyczną. W porównaniu do serwera minecraft, dużo trudniej byłoby Administracji Forum sprawdzać, czy dana osoba, kolokwialnie mówiąc, nie "afczy". Oznaczałoby to wygraną osoby, która ma dłużej włączoną stronę, nie dla tej, która ma największą aktywność.

• Superka 1

TO JEST SUPER POMYSŁ! Tylko nagrody to by mogło być np. 10 reputek albo 15, tylko 1 to za mało, ale pomysł super!

Pozdrawiam Kardashian 💖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...