Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość Gr4bu1
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Gr4bu1

Nick:Gr4bu

Chciałem zgłosić się ponieważ ktoś włamał mi sie na komputer i zaczął wchodzić na wasz serwer cheaty swoje odinstalowałem i już poczekam do tego 4 marca ale chciałbym żebyście znieśli moją blokade za MK

• Opiekun Forum
Opiekun
Napisano (edytowane)

Do odrzucenia, nic nie rozumiem z tego zgłoszenia, nie rozumiem po co, ktoś miałby Ci się włamać na komputer, żeby wchodzić na serwer, żebyś dostał za to blokadę, dla mnie jak na razie do odrzucenia chyba, że bardziej to rozwiniesz

Edytowane przez thomassom_

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

19 minut temu, thomassom_ napisał:

Do odrzucenia, nic nie rozumiem z tego zgłoszenia, nie rozumiem po co, ktoś miałby Ci się włamać na komputer, żeby wchodzić na serwer, żebyś dostał za to blokadę, dla mnie jak na razie do odrzucenia chyba, że bardziej to rozwiniesz

Do odrzucenia

Powody wyżej

05.04.21r [*]

222.png

Jeżeli ktoś ci się włamał na komputer to powinieneś to zgłosić na policję. Jeżeli dostałeś bana za MK, a współdzielisz z kimś internet, to powinieneś to zgłosić w tym wątku :

Smieszne odwolanie bez dowodów wzoru i tematu do odrzucenia nie muszę mówić czemu

Pozdrawiam Kardashian 💖

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...