Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Fiflak
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku, w postaci braku tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Fiflak
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: 01.03.2021 godzina 13:20
Opis sytuacji: mam sposób na szybki kopanie na /warp stone: Idę na działkę /vw KrychaMieczXD i dostaje na 15 sec efekt beacona, szybko z tym efektym ide na /warp stone i mam na ok 13 sec efekt pózniej ide na /vw KrychaMieczXD i od nowa.

Gdy zostałem wezwany do pomieszczenia do pytania poproszono mnie o dołączenie na TeamSpeaka. Gdy pobrałem aplikacje próbowałem sie zalogować lecz mój email był już użyty. Próbowałem innych moich email ale także nie mogłem się zalogować. Zostałem zbanowany na 10 dni przez agatkahihi
Screen bana: poniżej

2021-03-01_14.01.08.png

Edytowane przez Fiflak
nieprawidłowy format

• Opiekun Forum
Opiekun
Napisano (edytowane)

no tak, agatkę, czyli administratora który Cię sprawdzał, że nie możesz wejść na tsa

Edytowane przez thomassom_
  • Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

poprosilem bo moj komputer tak zamula ze mi sie 5 minut to wgrywalo i wiecej czasu na zalogowanie sie nie mialem

i powiedzialem ale czasu zabraklo i byl ban

Połączono posty//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124

dlaczego 😞 ja nic nie zrobilem! spróbujcie sami wejść na dzialke kogos z beaconem i potem na /warp stone to macie efekt przez 13 sekund!

Edytowane przez Fiflak

Widzę same kłamstwa w tym odwołaniu. Do pobrania ts3 nie jest potrzebny żaden e-mail. Skoro zostałeś wzięty na sprawdzanie przez agatkę, to widocznie były ku temu powody, ktoś cię zgłosił albo z jej obserwacji tak wynikło. Radzę usunąć czity przed powrotem na server po skończonym banie. Jestem na nie.

a czy sprawdzal ktos czy to dziala?! nie wydaje mi sie bo nie mam rzadnych chitow!

a z ts3 dalej kombinuje

mam 2 swiadkow: Domeczek_ ktora mnie nauczyla tego sposobu i Igorenko2011

po 3 filmikach na yt udalo mi sie zrobic ts3 ale trzeba podac haslo serwera...

Połączono posty//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124
  • Thinking 1

Jestem na nie, bo brak dowodów 

Pozdrawiam Kardashian 💖

26 minut temu, Fiflak napisał:

na co chcesz dowody?

Na to że tak się właśnie działo 

Pozdrawiam Kardashian 💖

• Admin Forum
Admin Forum

Administratorka wzięła Cię na sprawdzanie, ponieważ miała podejrzenie, że korzystasz z niedozwolonych modyfikacji. Dostałeś bana za brak współpracy, ponieważ nie wbiłeś na TeamSpeak'a, a miałeś na to 12 minut. Tutaj jest akurat mało istotny fakt, że teleportowałeś się na działkę i wracałeś, ponieważ tak jak już wyżej wspomniałam, nie dostałeś bana od razu z obserwacji, tylko zostałeś teleportowany do sprawdzarki i zaproszony na TeamSpeak'a. Odwołanie jestem zmuszona odrzucić, odczekaj do końca blokady i wracaj do gry. 

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...