Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodatkowe informacje na profilu/pod avatarem w postach

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodatkowe informacje na profilu/pod avatarem w postach
- Opis propozycji: Wpadłem ostatnio na taki pomysł, by bardziej zachęcić graczy do wbijania topek na serverze. Jest on bardzo prosty. Tak wiem, że są nagrody pod koniec edycji za to, ale tu chodzi o samą pamięć a nie o nagrody. Proponuję więc, aby na profilu na forum lub pod avatarem w postrach pojawiała się informacja, czy pod koniec edycji ktoś był w jakiejś topce. Żeby nie było zbyt problematycznie, proponuję nie wrzucać tutaj wszystkich miejsc z topek tylko powiedzmy do miejsca 7 włącznie. Byłoby to dobre upamiętnienie ich osiągnięć. Myślę, że takie coś nie byłoby trudne do wprowadzenia a i ładniej by dzięki temu wyglądały profile na forum lub posty graczy. Jeżeli nie byłoby też problemem to można by było takie informacje wrzucić na forum na profile od pierwszej edycji (o ile jakieś dowody na to się zachowały, lub od obecnej edycji). 
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 2
  • Like 1

Myślę, że to bardzo fajny pomysł ale może np. do 5 miejsca, albo i nawet do 3 bo jakby nie spojrzeć jest bardzo dużo topek. W ten sposób chcemy "wynagrodzić" graczy a nie zrobić bałagan na forum. 

W każdym razie jestem na tak.

• Superka 1

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...