Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PaulaStar

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick zbanowanego: PaulaStar
2. Nick Administratora, który banował: d0mka_
3. Długość bana: Zablokowana zostałam na 10 dni.
4. Kiedy to się stało?: Bana otrzymałam w dniu 27.02.2021, było to między godziną 21:45-22:05.
5. Opis sytuacji: Podczas pvp zostałam teleportowana do pomieszczenia do sprawdzania graczy, poproszono mnie o wejście na teamspeaka, niestety mam trochę spowolniony komputer i trwało to trochę długo. Gdy weszłam na teamspeaka, to musiałam pobrać anydeska, więc włączyłam przeglądarkę i go pobrałam (minęło około 6 minut przez problemy z przeglądarką) wyrzuciło mnie z serwera podczas pobierania i otrzymałam blokadę.

Dodam również, że chcę przeprosić moderatorkę za zaistniałą sytuację, ponieważ musiała trochę długo oraz podziękować za cierpliwość.

Podczas sprawdzania byłam na paczce modów (5zig oraz optifine), więc miałam licznik fps, cps oraz ping.

Posiadam dowody w postaci logów z owej paczki.

6. Screen bana: https://imgur.com/55hk9BG

Nigdy nie słyszałem o jakimś 5zig, wiec uważam, że grałaś na czitach. Jednak, jeżeli naprawdę samo cię wyrzuciło z internetu to powinnaś zostać ponownie sprawdzona przez domcię. Polecam też na forum w odpowiednim dziale zobaczyć jakie modyfikacje są legalne na serverze a jakie nie są. Jestem na tak.

12 godzin temu, eryter22 napisał:

Nigdy nie słyszałem o jakimś 5zig, wiec uważam, że grałaś na czitach. 

Rozumiem, lecz 5zig to po prostu modyfikacja dodająca statystyki (fps, IP serwera oraz ping). Na stronie owej modyfikacji jest napisane do czego służy. 

Edytowane przez PaulaStar

Po przejrzeniu wszystkiego interesuje mnie dokładna godzina zbanowania ponieważ: z logów wynika że zostałaś sprawdzana od godziny 21:49 i straciłaś połączenie w czasie pobierania anydesk na jednym ze screenów widać "dziękujemy za pobranie" o godzinie 22:05 a z ostatniego przedstawionego dowodu wynika że problem z połączeniem lub ponowne połączenie nastąpiło o godzinie 22:08 więc wydaje mi się że coś nie pasuje. Tym bardziej że logi są okrojone i nie są pomniejszone aby było wszystko lepiej widoczne. 

Jak narazie do odrzucenia. 

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

2 minuty temu, sparkyy napisał:

Po przejrzeniu wszystkiego interesuje mnie dokładna godzina zbanowania ponieważ: z logów wynika że zostałaś sprawdzana od godziny 21:49 i straciłaś połączenie w czasie pobierania anydesk na jednym ze screenów widać "dziękujemy za pobranie" o godzinie 22:05 a z ostatniego przedstawionego dowodu wynika że problem z połączeniem lub ponowne połączenie nastąpiło o godzinie 22:08 więc wydaje mi się że coś nie pasuje. Tym bardziej że logi są okrojone i nie są pomniejszone aby było wszystko lepiej widoczne. 

Jak narazie do odrzucenia. 

Zdjęcie zrobiłam na prośbę moderatorki, napis "dziękujemy za pobranie" był w trakcie pobierania (ponieważ gdy kliknie się w przycisk pobierz, to jest właśnie tak napisane). Logów całych nie dałam z tego powodu, że był tam jedynie chat oraz napisy w stylu "jesteś teraz sprawdzany" oczywiście jeżeli administracja będzie chciała otrzymać całe logi, to wstawię je. W prawym górnym rogu widoczny jest pasek pobierania pliku, po czym go włączyłam i po chwili zostałam poinformowana o tym, że wyszłam z serwera oraz otrzymałam blokadę. 

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...