Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GazikBott

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: GazikBott
Nick osoby oskarżonej: Frandek
Miejsce wydarzenia: Serwer MC 
Data i godzina wydarzenia: Nie pamiętam dokładnie 21:50 - 22:10
Opis sytuacji: Frandek ta piękna istota chciała się podzielić swoim ilorazem inteligencji na /msg pisząc mi mocnego n-worda nie raz, a 2 i wspominając o BLM. Piszę to ze względu, że administracja mnie ignorowała na /zglos mimo wysłania screenów na imgur które prześle tutaj, jak i screeny z komputera 😉 Pozdrawiam i polecam dać mocniejsze kary za rasizm, bo np. w KK to jest karalne a zwykłe upomnienie to nic. Frandek nic nie wyciągnie z tego i dalej będzie rasistą wydaje mi się, że dłuższy odpoczynek od RealCrafta może ogarnię go chociaż trochę. (Ponadto zgłaszałem już Frandka za rasizm i dostał takowe upomnienie od bludgeon16.)
Dowody: 

2021-02-27 21_54_01-Minecraft 1.16.5 - Multiplayer (3rd-party Server).png

2021-02-27 22_00_32-Minecraft 1.16.5 - Multiplayer (3rd-party Server).png

Otrzymałeś 20% za niestosowne zachowanie do innych Graczy. Nazwy screenów na imgurze były wulgarne i obraźliwe, dlatego zostały usunięte. I tak identyczne dowody zostały umieszczone jako załączniki w skardze, więc link do imgura jest niepotrzebny.//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1
  • Wrr 1

Widać dowody, nie mam nic na obronę, bo co bym miał. Dajcie mi bana, ochłonę i wrócę, dziękuję pozdrawiam.

Co do screenów z linka to mnie uraża Frandek z-word i w-word. Mój iloraz inteligencji wynosi 2,5 czyli tyle ile mam lat taka ciekawostka dnia.

Edytowane przez Frandek
  • Przytulas 2
  • Thinking 1

imageproxy.png

21 minut temu, Frandek napisał:

Widać dowody, nie mam nic na obronę, bo co bym miał. Dajcie mi bana, ochłonę i wrócę, dziękuję pozdrawiam.

Co do screenów z linka to mnie uraża Frandek z-word i w-word. Mój iloraz inteligencji wynosi 2,5 czyli tyle ile mam lat taka ciekawostka dnia.

Ani Forum Ani MC Ani TS tam akurat moge cie urazić 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...