Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Guess who's back

BodzoN

Wyróżnione odpowiedzi

Siemano 

po długiej przerwie związanej z przeprowadzką i nowym małym członkiem rodziny BOSS powraca 
Sporo osób może mnie nie kojarzyc ale Ci strasi myślę że powinni 😉
Nick Setreal 
Imie Tomek 

Kucharz , dietetyk i trener od niedawna 😉 

jakby ktoś chciał pogadać o starych czasach i początkach tego serwera to zapraszam 

Na początku byłem znany jako Legionista999PL i nagrałem pierwsze promo serwera z 1 edycji gdy spawn był zaledwie 1/8 tego co jest teraz (budowany w starym stylu)

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do wspólnej gry nocami najczesciej ale bywam w dni wolne i w dzien 😉 

• Admin Forum
Admin Forum

Hejka! Miłej gry!!! 

Ummm 

Cześć?

Pozdrawiam Kardashian 💖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...