Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

oki511
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie tematu wątku oraz wzoru w postaci braku tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

ODWOŁANIE MC

Nick zbanowanego:oki511

Nick Administratora, który banował:xXOskar

Długość bana:7dni

Kiedy to się stało:26.02.2021 godziny 15-17

Opis sytuacji: Podczas grania na realcrafcie dostałem powiadomienie o sprawdzaniu zapytałem się na jaki kanał wbić oraz udałem się na niego podczas sprawdzania administrator

sprawdzał jakie niedozwolone modyfikacje posiadam były to głownie GsAutloclicker oraz Xray ultitame

kiedy administator przeszedł do sprawdzania GsAutoclickera i kliknął właściwości było pokazane ze program był odpalany minutę temu  pokazałem mu ze tak jest normalnie ale on

nie wysłuchał mojej wypowiedzi znalazł ten xray ultimate który jest totalnie nieużyteczny na realcrafcie ponieważ rudy wypadają z strona  koniec końców dostałem bana za xray mimo ze administrator mówił ze ,,w dziwny sposób się bijesz,, robienie 17cps butterfly clickem nie jest zbyt ciężkie wystarczy umiejętność używania palców 😄 

Screenshot_336.png

Tak czy siak nawet jak nie używałeś tych modyfikacji to jest to karane mogłeś je po prostu usunąć przed wejściem na serwer i tyle 😕 Do odrzucenia.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie wiem ile razy ci tłumaczyłem, że za samo posiadanie xray i do tego jako texturepacka jest niedozwolone.  Podczas sprawdzania miałeś 2 clickery, x-ray, sigma na 1.8 i do tego Badlaiona daje mi to jasny sygnał, że nagminnie ściągasz czy używasz niedozwolonych modyfikacji.  Co do samego xraya ułatwia on rozgrywke na serwerze więc dziwi mnie wgl fakt, że jeszcze próbujesz się kłócić.

Jestem za odrzuceniem odwołania.

Pozdrawiam.

• Superka 2
  • Like 1
  • Wrr 4

6 godzin temu, oskar napisał:

Nie wiem ile razy ci tłumaczyłem, że za samo posiadanie xray i do tego jako texturepacka jest niedozwolone.  Podczas sprawdzania miałeś 2 clickery, x-ray, sigma na 1.8 i do tego Badlaiona daje mi to jasny sygnał, że nagminnie ściągasz czy używasz niedozwolonych modyfikacji.  Co do samego xraya ułatwia on rozgrywke na serwerze więc dziwi mnie wgl fakt, że jeszcze próbujesz się kłócić.

Jestem za odrzuceniem odwołania.

Pozdrawiam.

Do odrzucenia 

Powody wyżej 

05.04.21r [*]

222.png

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...